DOLAR 32,3289 0.23%
EURO 35,0904 -0.13%
ALTIN 2.297,150,87
BITCOIN 22916341,28%
İstanbul
19°

AÇIK

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

MasterChef Türkiye’de hayallerine veda eden isim Gamze oldu

MasterChef Türkiye’de hayallerine veda eden isim Gamze oldu

ABONE OL
Aralık 5, 2022 15:35
MasterChef Türkiye’de hayallerine veda eden isim Gamze oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
ad826x90
ad826x90

MasterChef Türkiye’nin dün akşam yayınlanan bölümünde Gamze, Burak Kaya, Tolga ve Büşra arasında eleme heyecanı yaşandı. Gecenin sonunda ise şeflerden en az puanı alarak MasterChef Türkiye hayallerine veda eden isim Gamze oldu.

Jüri üyeliğini Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu’nun üstlendiğini MasterChef Türkiye, dün akşam eleme bölümüyle ekrana geldi. Finale sayılı günlerin kaldığı yarışmada Gamze, Burak Kaya, Tolga ve Büşra hayallerine veda etmemek için kıyasıya mücadele etti.

Yarışmacılar ilk etapta pomelo meyvesini kullanarak en yaratıcı ve lezzetli yemeği yapmaya çalıştı. Etabın sonunda şeflerden en yüksek puanı alan Barış Kaya ve Büşra elemeden kurtuldu.

Yarışmanın ikinci etabına kalan Tolga ve Gamze, Danilo Zanna’nın “Bruschetta” tabağını yapmaya çalıştı. Zanna’nın imza tabağına en uzak tabağı çıkaran Gamze, MasterChef Türkiye’den elendi.

ad826x90

Gamze’nin vedasının ardından konuşan Somer Sivrioğlu “Geçen yıl 2. turda elenmiştin. Bu yıl MasterChef’i 9. olarak tamamladın. İnanılmaz bir gelişme gösterdin. ‘Hem çocuklarına hem de hayallerini erteleyen kadınlara örnek olmak istiyorum’ demiştin. Bence bu örneği fazlasıyla onlara gösterdin. Senin yolun buraya kadarmış. O çok özlediğin çocuklarına bugün itibariyle kavuşuyorsun” dedi.

Şeflerden aldığı övgüler karşısında duygusal anlar yaşayan Gamze, “Burada yemekler yaptık. Bazen kötü bazen de iyi… Hepsini siz tattırdım. Başka insanların hayali olan bir şey bu. Bana kattıklarınız için çok teşekkür ederim. Yaşamak bir hayatın içinde var olmaksa eğer benim de yolum buradan geçti diyeceğim. Kazandıklarımı cebime koyup erken de olsa buradan veda edeceğim. Her şey için çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

ad826x90

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.