DOLAR 32,5704 0.07%
EURO 35,0073 0.48%
ALTIN 2.426,800,17
BITCOIN 2093596-3,54%
İstanbul
18°

HAFİF YAĞMUR

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

CANLI YAYINDA GÜLDÜREN MİKROFON KAZASI!

CANLI YAYINDA GÜLDÜREN MİKROFON KAZASI!

ABONE OL
Aralık 19, 2022 13:26
CANLI YAYINDA GÜLDÜREN MİKROFON KAZASI!
0

BEĞENDİM

ABONE OL
ad826x90
ad826x90

Ekranların başarılı sunucu Müge Anlı, bugün canlı yayınında hem doğum gününü hem de programının 3 bininci bölümünü kutladı. Uzun yıllardır programda yer alan Rahmin Özkan, canlı yayında sesinin duyulmadığını düşünerek Müge Anlı’nın kulağına ona aldığı hediyeyi söyledi. Özkan’a gülerek cevap veren Anlı, “Gizli konuşmaların hepsi duyuluyor. Bana altın almış onu söylüyor” dedi.

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bugün iki kutlama birden yapıldı. Anlı bugünkü canlı yayında hem programın 3 bininci bölümünü hem de doğum gününü kutladı. Ekibiyle birlikte kutlamalar yapan Müge Anlı ve Rahmin Özkan arasında komik anlar yaşandı.
 

 

“GİZLİ KONUŞMALARIMIZIN HEPSİ ÇIKIYOR”

Uzun yıllardır programda yer alan avukat Rahmi Özkan, uzun bir konuşma yaparak Anlı ve ekibini takdir etti. Müge Anlı’nın herkes tarafından çok sevildiğini söyleyen Özkan, “Halk seni sahiplendi” ifadelerini kullandı. Anlı’ya yıllardır her doğum gününde altın alan Rahmi Özkan, bu yılı da es geçmedi. Konuşma yaptıktan sonra Müge Anlı’nın kulağına eğilen Özkan, fısıldayarak altın aldığını söyledi. Anlı ise mikrofonları hatırlatarak “Gizli konuşmalarımızın hepsi çıkıyor” ifadelerini kullandı.

ad826x90

CUMHURİYET ALTIN HEDİYE ETTİ

Özkan ise konuşmasının yayınlanmasının ardından “Biz senelerdir Müge Anlı’nın her yaş gününde, o elimizde yetişen bir bebek olarak, hani bebeklere Cumhuriyet altını takılır ya, ben de bu Cumhuriyet altınını hem Müge Anlı’nın doğum günü hem 3000. programımızın başarısı için bir hatıra olarak takdim ediyorum”diyerek yayında hediyesini takdim etti.

ad826x90

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.