DOLAR 32,4246 0.22%
EURO 35,1092 -0.11%
ALTIN 2.322,360,16
BITCOIN 22915792,93%
İstanbul
16°

AÇIK

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

MEHMET DUDARIK HAYATİ TEHLİKEYİ ATLATTI

MEHMET DUDARIK HAYATİ TEHLİKEYİ ATLATTI

ABONE OL
Aralık 19, 2022 13:36
MEHMET DUDARIK HAYATİ TEHLİKEYİ ATLATTI
0

BEĞENDİM

ABONE OL
ad826x90
ad826x90

Ankara’da bir eğlence mekanında uğradığı saldırı sonucu ağır yaralanan müzik grubu Piiz’in üyesi Mehmet Dudarık’ın sevk edildiği Eskişehir Şehir Hastanesi’ndeki tedavisi sürüyor. Dudarık’ın sağlık durumuyla ilgili güzel haberi veren doktoru, “Hayati tehlikesi bulunmamaktadır” dedi.

Rock müzik grubu Piiz, 14 Aralık’ta Ankara’nın Çankaya ilçesindeki eğlence mekanında konser verdi. Konserin ardından saldırıya uğrayan grubun davulcusu Mehmet Dudarık, Ankara İbn-i Sina Hastanesi’nde kaldırılarak tedavi altına alındı. Dudarık, daha sonra ise Eskişehir Şehir Hastanesi’ne sevk edildi.
 

Eskişehir Şehir Hastanesi Başhekim Yardımcısı Mustafa Sungur, Dudarık’ın beyin cerrahi servisinde tedavine devam edildiğini ifade ederek, “Hastamız dün itibariyle hastanemize nakil alınmıştır. Beyin Cerrahisi Servisi’nde takip ve tedavisi devam etmektedir. Şu aşamada hayati tehlikesi bulunmamaktadır” ifadelerini kullandı.

 

ad826x90

 

Ankara’da 14 Aralık’ta bir gece kulübünde konser veren Piiz grubunun üyelerinden Mehmet Dudarık ile B.B.K. arasında tartışma çıktı. İddiaya göre Dudarık’ın, B.B.K’nin arkadaşının ayağına basmasının ardından çıkan tartışma sonrasında B.B.K, önce mekanın içindeki Dudarık’ın arkadaşına, ardından kulübün önünde telefonla konuşan Dudarık’a yumrukla saldırdı. Ağır yaralanan Dudarık, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis tarafından gözaltına alınan saldırgan ise sevk edildiği adliyede çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

 

 

Grubun gitaristi Doğa Usta ise olaya ilişkin açıklamada bulundu. Usta, 14 Aralık’ta konser vermelerinin ardından mekandan ayrılmak üzere toparlandıklarını, Dudarık’ın ise bir çocukluk arkadaşının yanında kalmak istediğini söyledi. Dans ederken birisinin Dudarık’ın yanına yaklaştığını, bu kişinin Dudarık’la çarpıştığını öğrendiklerini ifade eden Usta, çarpışmanın ardından bu kişinin “Ayağıma neden basıyorsun?” gibi bir ifade kullandığını ve Dudarık’ın özür dilediğini ve bilerek olmadığını söylediğini anlattı.

 

 

ad826x90

Olay anını anlatan Doğa Usta, “Sonra tartışma uzuyor. Başka biri parmak sallıyor. Sonrasında olay bitti gibi gözüküyor ve yukarı çıkıyorlar. Yukarıdaki kamera görüntüsünde şüpheli Mehmet’in diğer arkadaşına yumruk atıyor. Onun da elmacık kemiği patlamış. Güvenlik görevlileri onunla ilgilenirken Mehmet telefonla arkadaşına ulaşmaya çalışıyor. Sonra Mehmet’e saldırıyor. Mehmet MS hastası. Kafasına o kadar darbe alınca MS’i de tetikleniyor. Halen yoğun bakımda. Saldıran kişiyi tanımıyor. Biz de tanımıyoruz. Hiç görmedik. Niye yaptığına anlam veremiyoruz. Önceden bir şey olması gerekiyor gibi hissediyorsun ama görüntüleri izleyince hiçbir şey yok. Sinir krizi gibi” dedi.

 

ad826x90

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.