DOLAR 32,5207 -0.08%
EURO 35,0044 0.41%
ALTIN 2.429,480,27
BITCOIN 2064161-4,46%
İstanbul
20°

PARÇALI BULUTLU

16:55

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Bodrumspor maçının ardından

Bodrumspor maçının ardından

ABONE OL
Aralık 27, 2022 05:12
Bodrumspor maçının ardından
0

BEĞENDİM

ABONE OL
ad826x90
ad826x90

Spor Toto 1’inci Lig’de ilk yarının son haftasında Bodrumspor’un deplasmanda Göztepe’yi 1-0 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir ve Göztepe Teknik Sorumlusu Şakir Özkayımoğlu düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, kazandıkları için mutlu olduğunu belirterek, “Zor bir karşılaşma bekliyorduk. Son haftalarda çıkışta bir rakibimiz vardı. Maça iyi başladık. Golü de bulduk, pozisyonlar da bulduk ama değerlendiremedik. Rakibimiz ara ara üstün oynamasına rağmen kazanmayı bildik. Bundan dolayı çok sevinçliyim. Oyunun son bölümünde koruma amaçlı hareket ettik. Çok fazla hamle şansımız da yoktu. Kazandığımız için çok mutluyum. Emekleri için oyuncularıma çok teşekkür ederim. Sezona ligde tutunma hedefiyle başladık. İlk yarıda bunu biraz yukarı çektik. Sezonu ilk 10 içerisinde bitirirsek başarılı oluruz. Biz her maç 90 dakika terimizin son damlasına savaşmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

ÖZKAYIMOĞLU: 2 PENALTIMIZ VERİLMEDİGöztepe Teknik Sorumlusu Şakir Özkayımoğlu, maçın VAR hakemine eleştirilerde bulunarak, “Evimizde kaybettiğimiz için çok üzgünüz. Emir’in kart cezası, İsmail’in idmanda sakatlanması, Tuğbey’in ateşlenip hastalanıp hastaneye gitmesi… Şanssızlıkla başladık ve maçta da 1-0 geriye düştük. İyi olmayan bir oyun vardı. Devrede gerekli konuşmaları yaptık. İkinci yarı çocuklar ellerinden gelen her şeyi yaptılar. 2 golümüz VAR’dan döndü. 22 yıldır teknik adamlık yapıyorum. Atınç ve Yasin’in pozisyonu her yerde penaltıdır. Bodrumspor’a saygı duyuyor ve tebrik ediyoruz. Ancak biz çok büyük bir camiayız. Dimdik ayaktayız ve ayakta kalacağız. Maçın VAR hakemi Koray Gençerler yıllardır hakemlik yapıyorsun. Bu penaltılar nasıl verilmez? Zaten tecrübesiz bir hakem gönderilmiş. İlk yarı gayet iyiydi ama ikinci yarı karman çorman bir maç yönetti. Göztepe’nin hakkını her yerde ararım. Günahtır. Çocuklar bu işten ekmek yiyor. Ayakta kalmak için daha çok çalışıp herkesi yeneceğiz. İkinci yarıda taraftarlarımıza daha iyi bir Göztepe izlettirmek istiyoruz” dedi.”HEDEF FORVET TRANSFERİ”Devre arası transferleri hakkında da konuşan Özkayımoğlu, “Çok kiralık oyuncumuz var. Federasyon bu sayıyı 8 olarak sabitledi. Onlarla ilgili gerekli çalışmalar var. Forvet bölgesinde takviyeye ihtiyacımız var. Oyunu forse ediyoruz ancak bitiricilikte sıkıntılarımız var. Oraya gerekli takviyelerin yapılacağını tahmin ediyorum. Göztepe’ye en iyi şekilde hizmet eden oyuncuları kadromuza katmak için çalışacağız. 3-4 nokta transfer yapmak gerekiyor” dedi.

Özkayımoğlu, Afyonkarahisarspor’da kiralık olarak oynayan oğlu Ege Özkayımoğlu’nun da ihtiyaç duyulması halinde devre arasında yeniden Göztepe’ye gelebileceğini belirtti.

ad826x90

ad826x90

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.