DOLAR 32,3577 0.32%
EURO 35,1439 0.02%
ALTIN 2.301,381,06
BITCOIN 23085453,64%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

19:29

AKŞAM'A KALAN SÜRE

GAÜN takımlarından floor curling Türkiye şampiyonasına damga

GAÜN takımlarından floor curling Türkiye şampiyonasına damga

ABONE OL
Aralık 27, 2022 19:48
GAÜN takımlarından floor curling Türkiye şampiyonasına damga
0

BEĞENDİM

ABONE OL
ad826x90
ad826x90

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından ÜNİLİG çerçevesinde üniversitelerde ilk defa düzenlenen Floor Curling Türkiye Şampiyonası’nda Gaziantep Üniversitesi kadın takımı birinci, erkek takımı ise ikinci oldu.

Gaziantep Üniversitesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen müsabakada 21 takım birincilik için yarıştı. 2 gün süren şampiyonada oynanan final maçlarıyla madalya sahipleri belli oldu. Kadın takımlarında ev sahibi olan Gaziantep Üniversitesi birinci olurken Erzurum Teknik Üniversitesi ikinci sırada, Artvin Çoruh Üniversitesi sırasında yer aldı. Erkekler takımlarında ise Nişantaşı Üniversitesi birinci olurken, Gaziantep Üniversitesi ikinci, Necmettin Erbakan Üniversitesi ise üçüncü oldu. Yarışma hakkında bilgi veren Curling Federasyonu İl Temsilcisi ve GAÜN Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Uğur Abakay, “Floor Curling Ülkemizde gençler arasında oldukça sevilen ve ilgi duyulan bir branş olarak hızlı bir şekilde ilerlemeye başlamıştır. Floor Curling Branşını Fakültemiz bölümleri müfredat programına da dahil ettik ve seçmeli ders olarak eğitimde vermekteyiz. İnşallah Spor Şehri Gaziantep’e yakışır etkinlikler yapmaya ve başarılar elde etmeye devam edeceğiz. Kazanan takımları tekrar tebrik ediyor, Organizasyona katılan üniversitelerin Floor Curling ruhu çerçevesinde centilmence yarışan tüm sporcu öğrencilerini kutluyorum” şeklinde konuştu. – GAZİANTEP

ad826x90

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.