DOLAR 32,5695 0.15%
EURO 34,9176 0.65%
ALTIN 2.431,84-0,02
BITCOIN 21668400,28%
İstanbul
21°

KAPALI

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

Olimpiyat şampiyonu milli güreşçi Taha Akgül, AA’nın “Yılın Fotoğrafları” oylamasına katıldı
  • MAGAZİN BORSASI
  • SPOR
  • Olimpiyat şampiyonu milli güreşçi Taha Akgül, AA’nın “Yılın Fotoğrafları” oylamasına katıldı

Olimpiyat şampiyonu milli güreşçi Taha Akgül, AA’nın “Yılın Fotoğrafları” oylamasına katıldı

ABONE OL
Aralık 28, 2022 16:12
Olimpiyat şampiyonu milli güreşçi Taha Akgül, AA’nın “Yılın Fotoğrafları” oylamasına katıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
ad826x90
ad826x90

Olimpiyat, dünya ve Avrupa şampiyonu milli güreşçi Taha Akgül, Anadolu Ajansının (AA) “Yılın Fotoğrafları” oylamasına katıldı.

Dünya Güreş Birliği tarafından yılın serbest stil güreşçisi seçilen Taha Akgül, AA’yı ziyaret etti. AA foto muhabirleri ve muhabirlerinin yurt içinde ve dışında çektiği fotoğrafları inceleyen milli güreşçi “spor”, “haber” ile “çevre ve yaşam” kategorilerinde oy kullandı.

“Spor” kategorisinde Gökhan Balcı’nın “Pehlivanlık hayalleri” adlı fotoğrafına oy veren Taha, “Yağlı güreşin, Kırkpınar’ın ayrı bir geleneği var. Genç kardeşlerimiz sıcakta, çok zor şatlarda güreşiyorlar. Burada da yorgun düşmüşler, gölgede hepsi birbirinin dizine yatmış. Onların ne zorluklar çektiğini hissedebiliyorum. O yüzden bu fotoğrafı seçtim.” diye konuştu.

Taha, “haber” kategorisinde Wolfgang Schwan’ın “Savaşın Yüzü” fotoğrafını “Savaşlarda hep siviller zarar görüyor. Onlar adına da hep üzülüyoruz. Temennimiz bir an önce savaşın bitmesi.” sözleriyle oyladı.

ad826x90

“Çevre ve yaşam” kategorisinde oyunu Mustafa Hassona’nın “Masumiyet” fotoğrafından yana kullanan milli güreşçi, “Filistin’deki Müslüman kardeşlerimiz her zaman zulme uğruyor. Ona rağmen herkes bayram namazından ödün vermemiş. Bir çocuk da güzel bir şekilde giyinip ailesiyle namaza durmuş. Onların ne zor şartlarda yaşadıklarını, ibadet ettiklerini biliyorum.” ifadelerini kullandı.

Olimpiyat şampiyonu Taha Akgül, genel olarak fotoğrafları beğendiğini belirterek, “Bütün fotoğrafları çok etkileyici buldum. Hepsinin ayrı bir anlamı var. Hepsi de seçilebilir.” değerlendirmesinde bulundu.

ad826x90

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.