DOLAR 32,3326 0.24%
EURO 35,0873 -0.13%
ALTIN 2.298,470,93
BITCOIN 22843340,81%
İstanbul
19°

AÇIK

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Galatasaray: “Tüm tartışmalı pozisyonların kaydının açıklanmasını istiyoruz”
  • MAGAZİN BORSASI
  • SPOR
  • Galatasaray: “Tüm tartışmalı pozisyonların kaydının açıklanmasını istiyoruz”

Galatasaray: “Tüm tartışmalı pozisyonların kaydının açıklanmasını istiyoruz”

ABONE OL
Ocak 4, 2023 03:48
Galatasaray: “Tüm tartışmalı pozisyonların kaydının açıklanmasını istiyoruz”
0

BEĞENDİM

ABONE OL
ad826x90
ad826x90

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından açıklanan VAR kayıtları sonrası Galatasaray’dan yapılan açıklamada, “Tüm tartışmalı pozisyonların kaydının açıklanmasını istiyoruz. ‘Bir kulüp için ayrıcalık değil, herkes için adalet’ arayışımızın hiç durmadan devam edeceğini ve sonuna kadar bu mücadelenin arkasında duracağımızı belirtmek isteriz” ifadelerine yer verildi.

Galatasaray, bugün TFF tarafından açıklanan VAR kayıtları sonrası açıklama yayımladı. Memnuniyetle karşıladıkları belirtilen açıklamada, Alanyaspor maçına dikkat çekildi. Sarı-kırmızılıların internet sitesinden yapılan açıklamada, “Türkiye Futbol Federasyonu’nun ‘şeffaflık ilkesi’ gereği, DG Sivasspor – Galatasaray ve Gaziantep FK – Beşiktaş maçlarındaki iki pozisyona ilişkin VAR kayıtlarını kamuoyu ile paylaşmasını ve bu maçlarda görev alan hakemler ile ilgili değerlendirmelerini büyük bir memnuniyetle karşıladık.

Bunu önemli bir adım olarak görmekle birlikte Türk futbolunda adaleti sağlamak adına yolun başında olduğumuzu düşünüyoruz. Oynadığımız maça dair sadece bir pozisyonun VAR kaydının değil; başta futbolcumuz Victor Nelsson’un rakip ceza sahası içerisinde düşürüldüğü pozisyon olmak üzere tüm tartışmalı pozisyonların kaydının açıklanmasını istiyoruz. Bu şekilde yaşananların sonuca etkisini daha net bir şekilde herkesin görebileceğine inanıyoruz.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun bu tutumunu sadece Galatasaray’a değil diğer 18 kulübe de ayırt etmeden uygulayacağına dair inançla bu sezon oynanan ve oynanacak olan tüm maçların VAR kayıtlarının da kamuoyuna açıklanmasını bekliyoruz. İnanıyoruz ki, sadece Galatasaray – Corendon Alanyaspor maçının VAR kayıtlarının açıklanması bile maçı yöneten orta hakemle ilgili var olan tartışmaların sonlanmasını sağlayacak, bu hafta ve bundan sonra oynanacak karşılaşmalar için adalet arayışımıza ışık tutacaktır.

ad826x90

Galatasaray Spor Kulübü olarak, uzun süredir dile getirdiğimiz şeffaflık ve adalet talebine yönelik bu adım için Türkiye Futbol Federasyonu’na teşekkür eder, “Bir kulüp için ayrıcalık değil, herkes için adalet!” arayışımızın hiç durmadan devam edeceğini ve sonuna kadar bu mücadelenin arkasında duracağımızı belirtmek isteriz” denildi. – İSTANBUL

ad826x90

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.