DOLAR 32,4106 0.16%
EURO 35,0075 -0.19%
ALTIN 2.322,270,15
BITCOIN 22939492,80%
İstanbul
16°

AÇIK

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

Selçuk İnan: En azından 1 puanı hak etmiştik

Selçuk İnan: En azından 1 puanı hak etmiştik

ABONE OL
Ocak 8, 2023 04:24
Selçuk İnan: En azından 1 puanı hak etmiştik
0

BEĞENDİM

ABONE OL
ad826x90
ad826x90

Kasımpaşa Teknik Direktörü Selçuk İnan, “Oyuncularım adına üzgünüm. Çok iyi mücadele ettiler. Sahada yapmaları gereken her şeyi yaptılar. Karşılığında en azından 1 puanı hak etmiştik. Bunu alamadığımız için üzgünüm” dedi.

Süper Lig’in 18’inci haftasında Beşiktaş sahasında Kasımpaşa’yı 2-1 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Kasımpaşa Teknik Direktörü Selçuk İnan, “Oyuncularım adına üzgünüm. Çok iyi mücadele ettiler. Sahada yapmaları gereken her şeyi yaptılar. Karşılığında en azından 1 puanı hak etmiştik. Bunu alamadığımız için üzgünüm. Maç beklediğimiz gibi başladı. Beşiktaş baskılı başladı. Devamında topu kazandığımız zaman orta sahadaki üstünlük bize geçecekti ki biz oyuncumuzu kaybettik. Daha farklı oyun planında oynamaya başladık. Maçı kazanabilmek adına yeterli pozisyona da girdik. Maçı kazanabilirdik. Önemli pozisyonlar da yakaladık ama değerlendirmedik. Maçı kaybettiğimiz için üzgünüm” diye konuştu. “ŞU ANDAKİ ÖNCELİĞİM TRANSFER DEĞİL”Selçuk İnan, şu andaki önceliğinin transfer olmadığını ifade ederek, “Sadece elimizdeki oyuncularla ne kadar iyi işler yaparız, ne kadar gelişebiliriz, bütün konsantrem o yönde. İhtiyaç halinde yöneticilerimizle konuşup varsa ihtiyaç yapılır” şeklinde konuştu.”KURAL HATASI DEĞİL AMA ÇOK NET HAKEM HATASI”

Beşiktaş’ın attığı ilk golden sonra yaptığı itirazlarının sorulması üzerine Selçuk İnan, “Bu konuyla ilgili üzgünüm ve biraz da doluyum açıkçası. İki tane sakat oyuncunun aynı anda dışarıda olması ve oyunun başlaması kural hatası değil ama çok net hakem hatası. Buna eminim. Bize de sezon başı hakemler geliyor, anlatıyor, eğitim veriyor. Çok ciddi hakem hatasıydı. Hakemler çok büyük hatalar yapıyorlar ama en nihayetinde onlar da bir insan. O kadar büyük baskı altındalar ki, neredeyse her gün her saat hakemlerle ilgili, 4 büyüklerimizin maalesef çok büyük baskı altına sokması hakemleri bu tür büyük hatalar yapmasına sebep oluyor. Bu hataları yaptıkları zaman da bizim canımız yanıyor. Bugün öyle bir gün yaşandı. Bir futbol adamı olarak biraz daha sağduyulu olmalarını rica ediyorum. Herkesin bence hakemleri rahatlatması lazım. Bu yol sağlıklı yol gibi gelmiyor. Her gün bu baskı ile maç yönetmek kolay değil. İyi niyetli olsalar bile maalesef büyük hatalar yapabiliyorlar. Bu bir hakem hatasıydı” dedi.

– İstanbul

ad826x90

ad826x90

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.