DOLAR 32,4916 -0.16%
EURO 34,9570 0.34%
ALTIN 2.434,840,50
BITCOIN 2092225-0,71%
İstanbul
19°

HAFİF YAĞMUR

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

Fenerbahçe-Galatasaray maçının ardından

Fenerbahçe-Galatasaray maçının ardından

ABONE OL
Ocak 9, 2023 04:12
Fenerbahçe-Galatasaray maçının ardından
0

BEĞENDİM

ABONE OL
ad826x90
ad826x90

Spor Toto Süper Lig’in 18. haftasında oynanan derbide deplasmanda Fenerbahçe’yi 3-0 mağlup eden Galatasaray’ın orta saha oyuncularından Kerem Aktürkoğlu, galibiyetin en büyük faktörünün takımdaşlık olduğunu söyledi.

Ülker Stadı’nda oynanan karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Kerem, “Bizim aslında en büyük gücümüz takımdaşlık. Sezon başından beri bunu çok güzel yansıtıyoruz. Güzel bir arkadaşlık ortamımız var. Herkes birbirinden bir şey öğreniyor. Saha içi ve dışında hep birlikteyiz. Antrenmanlarımız ve maçlarımız çok neşeli geçiyor. Daha iyi olmak için çabalıyoruz, bu galibiyetin en büyük özeti takımdaşlığımız. Çok güzel bir galibiyet oldu. Burada olmayan taraftarlarımızın kalpleri bizleydi, bunu hep hissettik. Çok güzel bir galibiyet aldık, taraftarımıza armağan olsun.” ifadelerini kullandı.

“Bu maçı kaybeden şampiyonluğu kaybedecek diye bir şey yoktu ama bu maça galibiyet parolasıyla geldik.” diyen Kerem, şunları kaydetti:

“Galibiyetten başka düşüncemiz yoktu, maça da böyle başladık. İlk 10-15 dakika rakibimizin baskısı olacağını biliyorduk. O baskıyı aştıktan sonra işimizin kolaylaşacağının farkındaydık. Çalışmamızın karşılığını aldık. Bundan sonraki süreç daha da güzel olacak. Güzel bir seri yakaladık, bunu sezon sonuna kadar sürdürmek istiyoruz.”

ad826x90

Soyunma odasında da galibiyeti kutladıklarını aktaran Kerem, “Arkadaş ortamımız çok güzel, başkanımız, Erden ağabey içeriye girdi, yönetim kurulu içeriye girdi, Kadıköy’deki galibiyeti coşkuyla kutladık, eğlendik. Tadını çıkarıyoruz ama bugünden sonra maç bitti, önümüzdeki Hatay maçına odaklanıp, ilk yarıyı lider bitirmek istiyoruz.” şeklinde konuştu.

ad826x90

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.