DOLAR 32,5858 0.11%
EURO 35,0223 0.51%
ALTIN 2.427,620,20
BITCOIN 2095206-3,67%
İstanbul
18°

HAFİF YAĞMUR

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Galatasaraylı futbolcular galibiyeti değerlendirdi

Galatasaraylı futbolcular galibiyeti değerlendirdi

ABONE OL
Ocak 9, 2023 04:36
Galatasaraylı futbolcular galibiyeti değerlendirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
ad826x90
ad826x90

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 18’inci haftasında Fenerbahçe’yi deplasmanda 3-0 mağlup etti. Karşılaşma sonrası sarı-kırmızılı oyuncular mücadeleyi değerlendirdi.

Ülker Stadyumu’ndaki mücadele sonrası Galatasaray’da Kerem Aktürkoğlu ve Mauro Icardi, yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Kerem Aktürkoğlu açıklamasında, “Bizim aslında en büyük gücümüz takımdaşlık, takım ruhumuz. Sezon başından beri bunu çok güzel yansıtıyoruz.Takım içinde çok güzel bir arkadaşlık var. Herkes birbirinden bir şey öğrenmek için can atıyor. Saha içinde ve dışında hep beraberiz… Antrenmanlarımız çok neşeli geçiyor. Birbirimizi başarılı olmak için hep itiyoruz. Bu galibiyetin bence en büyük özeti takımdaşlığımız . Çok güzel bir galibiyet oldu. Takım arkadaşlarımın ayağına sağlık. Burada olamayan taraftarımızın kalpleri bizimleydi. Bunu hep hissettik. O ruhla oynadık ve bugün çok güzel bir galibiyet aldık. Taraftarımıza armağan olsun. Bu maçı kazanan veya kaybeden şampiyonluğu kaybedecen diye bir şey yoktu. Daha çok uzun bir maraton var. Biz bu maça galibiyet parolasıyla geldik. Bundan başka düşüncemiz yoktu. İlk dakikalarda baskı yapacaklarını biliyorduk. O baskıyı aştıktan sonra işimizin daha da kolaylaşacağının farkındaydık. Çalıştık bunun karşılığını aldık. Bundan sonraki sürecin daha da güzel olacağına inanıyorum. Güzel bir seri yakaladık. Bunu sezon sonuna kadar devam ettirmek istiyoruz. Maç bitti. Artık önümüzdeki Hatay maçına odaklanıp ilk yarıyı lider bitirmeye çalışacağız” diye konuştu.Galatasaray’da Arjantinli yıldız Mauro Icardi’de önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek, “Önemli olan oynayabilmemdi ilk önce. Oyuna sonradan da olsa girebildiğim için çok mutluyum. 1 aydır hazırlanıyordum zaten. Oynayabildim, sonucun da güzel olması benim için iyi oldu. Doğrudan rakibimize karşı kazanmamız da bunun ekstrası oldu. Çok mutluyum tabii ki gol attığım için de. Normal karşılıyorum, forvet olarak benim görevim bu. Bir yandan da mutlu oluyorum. Takım mutlu kazandığı için. Türkiye’ye geldiğim zaman söylemişlerdi en önemli maç diye. Bunu kazanmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Türkiye’ye bu duyguları besleyerek gelmiştim. Takım arkadaşlarım da çok mutlular, onlar adına da mutlu oluyorum. Hep beraber güzel bir kutlama yapıyoruz şu anda” ifadelerini kullandı.

ad826x90

ad826x90

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.