DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2075205-1,48%
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

19:56

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Müzisyen İlkim Sezgin bu kez daha farklı “FIND MYSELF”

Müzisyen İlkim Sezgin bu kez daha farklı “FIND MYSELF”

ABONE OL
Ocak 10, 2023 15:24
Müzisyen İlkim Sezgin bu kez daha farklı “FIND MYSELF”
0

BEĞENDİM

ABONE OL
ad826x90
ad826x90

Daha önce Mert Harmankaya, Beatenvy, THECELIK gibi isimlerle yaptığı şarkılarla da adından bahsettiren İlkim Sezgin, son şarkısını şu sözlerle anlattı: “Find Myself; yayın tarihinden tam 1 yıl önce, bir gece vakti evimin salonunda piyano başında yazdığım bir şarkı. İlk yazdığım versiyonu şu an dinlediğinizden çok daha yavaş ve hüzünlüydü aslında. Zaman geçti üstünden ve bu şarkıyı gün yüzüne çıkarmak istediğine karar verdim. Babam hep Türk ezgileri, enstrüman olarak da yaylı sazlar ve darbuka kullanmamı isterdi şarkılarımda. Ben de dedim ki işte bu sefer biraz zorlayacağım şartları ve daha önce yapmadığım sound’da bir iş yapacağım. Aranjörüm Mert Harmankaya ile şarkıyı ilk yazdığım versiyonundan bambaşka bir yere getirdik. 4-5 arkadaşımla fikir alışverişi yapıp parçayı tamamladık. Hem Hint hem de Türk ezgileri ekledik. Babam her aşamada işin içindeydi ve tüm planlamaları o yaptı.”

HER İŞİMDE FARKLI BİR YÖNÜMÜ KEŞFETMEYİ SEVİYORUM

Çok yakında bu şarkı için dev ekiple klipte çekeceklerini belirtti. Klipte duygusal anlar kendisini mutluluk ve eğlenceli anlara bırakacak. Yönetmen koltuğunda sürpriz bir isim olacak ve hep beraber hızlıca bu süreci tamamlayacağız. Deneysel ve farklı bir iş olacak benim için ama ne zaman tek bir çizgide ilerledim ki ben. Her işimde yeni bir yönümü keşfetmeyi ve dinletmeyi seviyorum. Umarım yeni şarkım “Find Myself” hoşunuza gider”

İlkim Sezginin yeni single’ı “Find Myself”, 21 Ekim’de tüm platformlarda ki yerini aldı.

ad826x90

ad826x90

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.