DOLAR 32,4023 0.22%
EURO 35,1424 -0.07%
ALTIN 2.327,470,34
BITCOIN 23002172,02%
İstanbul
16°

AÇIK

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

Samsunspor’dan “Taraftar Çay”

Samsunspor’dan “Taraftar Çay”

ABONE OL
Ocak 17, 2023 14:48
Samsunspor’dan “Taraftar Çay”
0

BEĞENDİM

ABONE OL
ad826x90
ad826x90

SAMSUN (İHA) – Samsunspor Kulübü Derneği’ne maddi kazanç sağlayacak ‘Taraftar Çay’, raflardaki yerini alacak.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Samsunspor’da kulübün derneğine ek gelir getirecek Taraftar Çay projesinin lansmanı Nuri Asan Tesisleri’nde gerçekleşti. Lansmanda yarından itibaren ulusal ve yerel marketlerde yerini alacak 1 kiloluk Taraftar Çay’lar tanıtıldı. “Bir yudum çayda biz de varız” mottosuyla satışa sunulacak 1 kiloluk çaylara taraftarların yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

“Taraftar Çay, derneğimize madden ve manen katkı sağlayacak”

Çayların derneğe ve kulübe katkı sağlayacağının altını çizen Samsunspor Kulübü Derneği Başkanvekili Savaş Boyar, “Samsunsporluluk ruhuna yakışır bir şekilde diğer illerdeki takımlarda örneği olduğu şekilde çay firması ile bir sponsorluk anlaşması yapıp, ‘Taraftar Çay’ ürününü piyasaya sürüyoruz. Bu yıl Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yılında şehrimizin markaları futbol ve basketbol takımlarımıza şampiyonluklar çok yakışacak ve gerçekleşecek. Samsunspor Kulübü Derneği olarak imzaladığımız bu proje derneğimize madden ve manen katkı sağlayacak. Madden katkı bir gelir olacak, manen katkı da takımımızın güzide renkleriyle piyasada bir çay satışı gerçekleşmiş olacak. Bu kampanyanın ileriki yıllarda da sürmesini diliyoruz. Samsunsporlu olarak ilk defa böyle bir organizasyonla çayımızın hanelere girmesi bizleri mutlu ediyor. Taraftarlarımızı çayımızı almaya davet ediyorum” dedi.

ad826x90

Lansmanda ayrıca sponsorluk anlaşması yapılan çay firması sahibi Ethem Karadağ, dernek yönetim kurulu üyeleri Arzu Uslu, Onur Bıyıklı, Samsunspor İcra Kurulu Üyesi Soner Soykan da anlaşmanın herkese hayırlı olmasını diledi. Tanıtım toplantısında Samsunsporlu futbolcu Celil Yüksel ile basketbol takımının oyuncuları ve kulüpten bazı isimler hazır bulundu.

Proje kapsamında ilk etapta 50 ton Taraftar Çay’ın satışa sunulacağı, ilerleyen aşamalarda Samsunspor Taraftar Çayı’nın diğer illerde de satışa sunulabileceği ifade edildi. – SAMSUN

ad826x90

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.