DOLAR 32,3797 0.18%
EURO 35,0359 -0.11%
ALTIN 2.325,620,28
BITCOIN 2265056-1,72%
İstanbul
17°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

MİM GRUP DANIŞMANLIK HİZMETLERİ NELERDİR? MUSTAFA NALÇAKAN ANLATIYOR…

MİM GRUP DANIŞMANLIK HİZMETLERİ NELERDİR? MUSTAFA NALÇAKAN ANLATIYOR…

ABONE OL
Haziran 10, 2023 12:26
MİM GRUP DANIŞMANLIK HİZMETLERİ NELERDİR? MUSTAFA NALÇAKAN ANLATIYOR…
0

BEĞENDİM

ABONE OL
ad826x90
ad826x90

“Danışman Hayatımızın Her Adımında…”

 

Doğduğumuz andan itibaren hayatımızda bizim için önemli insanlarla, geleceğimizin büyük bir bölümünü bizim adımıza planlayan doğal danışmanlarımızla yaşıyoruz. Önce aile içinde anne, baba, kardeş, sonrasında okul dönemi boyunca tüm öğretmenlerimiz, aynı dönemde yakın akrabalarımız, yakın arkadaşlarımız bizim doğal danışmanlarımızdır. Gelişim çağı sonrası yavaş yavaş iş hayatına başlarken de yukarıda saydığımız doğal danışmanlarımıza her konuyu danışır, onlardan fikir alırız. Burada bizi yanıltan konu, pek dikkat etmediğimiz ama önemli bir detay olan, danıştığımız konular hakkında doğal danışmanlarımızın ne kadar yeterli olduğudur. Bu açıdan konuya bakmadan danışır ve güven duyduğumuz insanlardan aldığımız tavsiyeleri hayatımızda uygularız. Bu tavsiyeleri uygulayarak başarılı olanlar olduğu kadar başarısız olanlar da olmaktadır. Oysaki iş hayatında başarısızlık, boyutuna ve etkisine göre kolay atlatılacak bir durum değildir. İş hayatında bu riskleri minimize etmek için doğru danışmanlardan destek almak çok önemlidir.

 

ad826x90

Biz MİM Grup Danışmanlık olarak, yeni işe başlayacak olanlara, iş kurmak isteyenlere, işini büyütmek isteyenlere 34 yıllık bilgi, birikim ve tecrübemizle danışmanlık hizmeti vermekteyiz. Bizim anladığımız danışmanlık, sadece fikir alışverişi değil, bizzat işin içine girerek tüm aşamalarda hata riskini ortadan kaldırmak üzerine kurulu bir danışmanlık sistemidir. Sektör olarak şimdilik Gıda, Gıda-Hizmet ve Emlak sektörlerinde hizmet vermekteyiz. Farkımız danışmanlık anlayışımızdan kaynaklanıyor.

 

Yeni bir iş kurmak isteyenler; bize ulaştığında öncelikle yapmak istediği işi bir proje haline getiriyoruz. Sonrasında projenin adımlarını, iş planını yaparak uygulamaya geçiyoruz. İşin kuruluşunu ve işleyiş sisteminin tamamladıktan sonra, bu yeni iş sahibi yatırımcımıza operasyonun ve yönetim tekniklerini aktarıp takibe devam ediyoruz. Kısacası yatırımcının her aşamada yanında olup onu destekliyoruz.

 

Mevcut işini büyütmek isteyenler bize ulaştığında öncelikle hedef belirleyip, mevcut işin analizlerini ve hedefe gidecek yol haritasını belirleyip, o doğrultuda işin büyütülmesi için yapılması gerekenleri yapıyor/yaptırıyor ve hedefe ulaşıncaya kadar her aşamada yatırımcının yanında olup onu destekliyoruz.

 

Yatırımcı adayları bize iletişim kanallarımızdan ulaşabilirler:

WhatsApp İletişim Hattı: 0532 464 13 05

Instagram Hesabımız: @mimdanismanlik34

E-mail Adresimiz: info@mimgrupdanismanlik.com

ad826x90

 

Son olarak; “ Hayallerinizi ertelemeyin, birlikte gerçekleştirelim.”  MİM GRUP DANIŞMANLIK – Mustafa NALÇAKAN

 

ad826x90

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.