DOLAR 32,3208 0.2%
EURO 35,0455 -0.28%
ALTIN 2.307,441,33
BITCOIN 22883873,00%
İstanbul
16°

AÇIK

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

Pazarcı esnafı ile birbirine giren İmamoğlu geri adım atmıyor: O zavallıyı dava edeceğim lakin benim temel hesabım ona onu dedirtenlerle
  • MAGAZİN BORSASI
  • GÜNDEM
  • Pazarcı esnafı ile birbirine giren İmamoğlu geri adım atmıyor: O zavallıyı dava edeceğim lakin benim temel hesabım ona onu dedirtenlerle

Pazarcı esnafı ile birbirine giren İmamoğlu geri adım atmıyor: O zavallıyı dava edeceğim lakin benim temel hesabım ona onu dedirtenlerle

ABONE OL
Mayıs 25, 2023 18:30
Pazarcı esnafı ile birbirine giren İmamoğlu geri adım atmıyor: O zavallıyı dava edeceğim lakin benim temel hesabım ona onu dedirtenlerle
0

BEĞENDİM

ABONE OL
ad826x90
ad826x90

28 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri öncesi Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bayrampaşa’da perşembe pazarını ziyaret etti. İmamoğlu’nun esnaf ziyareti sırasında tansiyon yükseldi.

“PKK’LILAR GELMESİN”

Bir esnaf, İmamoğlu’na, “PKK’lılar gelmesin, PKK’yla olanları istemiyorum” dedi. Esnafa, “Sen ahlaksızsın” diye tepki gösteren İmamoğlu’nun şikayeti üzerine esnaf gözaltına alındı.

BU MİLLETİN İÇİNE NİYE NİFAK SOKUYORSUNUZ?”

ad826x90

Bayrampaşa Halk Buluşması’na katılan Ekrem İmamoğlu olayla ilgili konuştu. İmamoğlu, şunları söyledi: “Bu milletin içine niye nifak sokuyorsunuz? Bu milleti birbirine niye düşürüyorsunuz? Oy için, siyaset için değer mi? Burada oy, parti, makam dediğiniz şey milleti takdiri ile olur. Milleti aldatarak olmaz. Bugünü kazansan bile yarınları kaybedersin. Bir insanın kalbini kırmak, bir yalanı gerçekmiş gibi insanlara anlatmak nasıl yapılır? Benim aklım almıyor.

SEN KİMSİN BİRİNE PKK’LI DİYECEKSİN”

Birini protesto edebilir, sevmeyebilirsiniz. Sen kimsin birine terörist, PKK’lı, vatan haini diyeceksin! Kimseye oyunu ver demiyorum pazar yerlerinde. Pazar yerinde belediye başkanı kimliğimleyim. Girmişim. Hayırlı işler, demişim. Birinci tezgah. Öyle esnaf olmaz; bana ‘PKK’lısın, PKK’lı istemiyorum’ diyor. Sabırla uyardım. Israrla ‘PKK’lısın, PKK ile yan yanasın’ diyor. ‘O zaman sen PKK’lısın’ dedim. Ben bir terör örgütünün ismini böyle anmaktan utanıyorum.

“O ZAVALLIYI DAVA EDECEĞİM”

Bunu benim yüzüme söyleyen kişi, o aldanmış zavallı… Onu aldatanlar esas günahkar! Ben toplumdan birisine dava açmam, çözüm ararım ama onu dava edeceğim. Sonuna kadar da hakkımı arayacağım. Ben ona ‘Ahlaksız, terbiyesiz’ demiştim. Daha ne diyeyim? Tabii ki ahlaksız, terbiyesiz. Niye söyleyeyim… Burada bulunan birinin milli duygularına laf etmek benim haddim olabilir mi? Buna bir Allah’ın kulu boyun eğebilir mi? Biz ne için yaşıyoruz? Biz ailemiz, yuvamız, vatanımız, milletimiz, bayrağımız için yaşamıyor muyuz? Sen kim oluyorsun da bana terörist muamelesi yapacaksın! O zavallıyı dava edeceğim ama benim esas hesabım ona onu dedirtenlerle!”

ad826x90

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.