Norveç Prensesi Balayı Tatili için Bodrum’da

Norveç Prensesi Martha Louise, ABD'li eşi Durek Verrett ile birlikte Bodrum'da balayı tatili yapıyor. Durek Verrett, deniz manzaralı, büyük havuzlu villalarının fotoğrafını sosyal medya üzerinden paylaştı.

Fotoğraf Paylaşımları

Verrett, ayrıca eşi Martha Louise ile bir sahil restoranında çekilen fotoğrafını yayınladı ve "En güzel, yaratıcı ve ilham verici aile ve arkadaşlarla paylaştığımız nefes kesici, sevgi dolu ve gerçekten büyüleyici düğünümüzün ardından, sevgili eşim Martha Louise'i sürpriz bir balayı tatiline götürdüm." şeklinde bir açıklama yaptı. Durek, villalarının balaylarının ilk bölümünde değerli aile ve dostlarını ağırladıklarını belirterek, "Deniz kenarındaki özel villamız sevgimizi, bağlılığımızı ve karı koca olarak yeni başlangıcımızın şafağını paylaşmak için mükemmel bir sığınak haline geldi." dedi.

Düğün Detayları

52 yaşındaki Prenses Martha Louise ile 49 yaşındaki Durek Verrett, ağustos ayı sonunda 3 gün süren bir düğünle evlenmişti. Norveç Kralı Harald'ın kızı olan Prenses Martha Louise, Norveç'in batısındaki Geiranger kasabasında şenlik havasında bir törenle dünyaevine girmişti. Prenses, 2022 yılında kraliyet sorumluluklarını bırakmıştı. Durek Verrett, alternatif tıp uygulamaları nedeniyle eleştirilmiş ve çeşitli tartışmaların merkezinde yer almıştı. kaynak: https://www.ensonhaber.com/