DOLAR 32,5151 0.04%
EURO 34,9080 -0.2%
ALTIN 2.454,850,78
BITCOIN 20881640,60%
İstanbul
18°

PARÇALI BULUTLU

16:55

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Transfer haberi: Fenerbahçe’den son dakika hamlesi! Fransız yıldız için resmi teklif…
  • MAGAZİN BORSASI
  • SPOR
  • Transfer haberi: Fenerbahçe’den son dakika hamlesi! Fransız yıldız için resmi teklif…

Transfer haberi: Fenerbahçe’den son dakika hamlesi! Fransız yıldız için resmi teklif…

ABONE OL
Ağustos 5, 2021 21:36
Transfer haberi: Fenerbahçe’den son dakika hamlesi! Fransız yıldız için resmi teklif…
0

BEĞENDİM

ABONE OL
ad826x90
ad826x90

TRANSFERDE SON DAKİKA! ANLAŞMA SAĞLANDI

Süper Lig’de 2021-2022 sezonunun başlamasına sayılı günler kala Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor’da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. İşte transferdeki son dakika gelişmeleri…

İŞTE TRABZONSPOR’UN SORLOTH PLANI

Alexander Sörloth konusunda aylardır Leipzig’in kararını bekleyen Trabzonspor , Eylül ayına kadar bu transferden vazgeçmeyecek. Alman kulübü, toplamda 22 milyon Euro’ya kadrosuna kattığı Norveçli yıldızı ilk etapta satmak istiyor. Ancak şu ana kadar bu yönde bir teklif bulamadılar. Roma ve Sevilla ile adı anılan Sörloth için Fransa’dan iki kulüp devrede. Leipzig’in beklentisi ise minimum 15 milyon Euro’luk bir rakam. Bordo Mavililer, Leipzig’in oyuncuyu satamaması halinde kiralama teklifini iletecek. Duruma göre satın alma opsiyonlu ve bol taksitli bir ödeme planı da devreye sokulabilir. (Fanatik)

ad826x90

BEŞİKTAŞ, TEIXEIRA’YA KAVUŞUYOR

Beşiktaş süper yıldız için geri sayıma geçti. Brezilyalı yıldız orta saha Alex Teixeira ile her konuda anlaşma sağlayan Kartal nihayet yıldız ismi kavuşuyor. Yıldız oyuncu cumartesi günü İstanbul’da olacak. Siyah-Beyazlı taraftarların Alex Teixeira için sürpriz bir karşılama töreni hazırlayacağı öğrenildi. (Takvim)

MESUT ÖZİL TAKTİĞİ! ANLAŞMA TAMAM

Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu’nda yaptığı konuşmada ‘fırsat transferleri’ne dikkat çekmişti. Fenerbahçe , en uygun şartlarda yıldızları kadrosuna katmak için aceleci hareket etmiyor. Bunun en güzel örneklerinden biri de Sead Kolasinac… Yönetim, ocak ayında Mesut Özil için uyguladığı taktiğin aynısını 28 yaşındaki savunmacının transferinde de uygulamaya koydu. Fenerbahçe, Mesut ile el sıkımış, dünyaca ünlü yıldızın Arsenal’le anlaşıp ayrılmasının ardından imzayı attırmıştı. Sarı-Lacivertliler aynı yolu Sead Kolasinac’ta izliyor. Boşnak yıldız ile Fenerbahçe, senelik 1.8 milyon Euro maaş konusunda anlaşmaya vardı. Yönetim şimdi Kolasinac ile Arsenal arasındaki tazminat görüşmelerinin bitmesini bekliyor. 28 yaşındaki savunmacının İngiliz ekibiyle 1 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor. Kolasinac, senelik 5.5 milyon Euro olan maaşının 1.8 milyon Euro’sunu Fenerbahçe’den alacak. Yıldız futbolcu, kalan 3.7 milyon Euro’luk bölümü Arsenal’den tazminat olarak alıp boşa çıkmak istiyor. (Fanatik)

FENER’DEN SISSOKO HAMLESİ

Yaz transfer döneminde şimdiye kadar yalnızca Serdar Dursun ve Caulker’ı kadrosuna katan Fenerbahçe, transferde bombayı patlatmak üzere. Sarı-lacivertli takım, Tottenham’da forma giyen 31 yaşındaki yıldız orta saha oyuncusu Moussa Sissoko’yu kadrosuna katmanın planlarını yapıyor. Premier Lig ekibi, haftada 80 bin Sterlin ödediği Fransız yıldızı yüksek maliyeti nedeniyle elden çıkarmak isterken, Kanarya yıldız futbolcuyu kiralamak için Tottenham ile masaya oturmaya hazırlanıyor. Bu arada F.Bahçe’de Pereira’nın isteğiyle, Caner Erkin ve Sinan Gümüş kadro dışı bırakıldı. (Yeni Asır)

MERT GÜNOK’TA MUTLU SON

Kadrosunu tecrübeli bir kaleciyle güçlendirmek için çalışmalarda bulunan Siyah- Beyazlılar, son olarak Başakşehir’in 32 yaşındaki file bekçisi Mert Günok’u gündemine almıştı. A Milli Takım kalecisiyle yapılan ilk temastan anlaşmayla çıkan yönetim, hücum hattındaki operasyonun tamamlanmasının ardından Mert’e de Siyah-Beyazlı formayı çok zaman geçirmeden giydirmeyi amaçlıyor. Yönetimin, Mert için Başakşehir’le 1 milyon Euro’luk bonservis bedeli karşılığında anlaşması bekleniyor. (Fanatik)

YENİDEN VISCA…

Fenerbahçe’nin transfer dönemlerinde sürekli listesinde yer alan Visca, bir kez daha gündemde… Fotomaç’ın haberine göre, geçtiğimiz sezonun devre arasından itibaren birçok kez Başakşehir’in kapısını çalan Fenerbahçe, 2021- 22 öncesi tekrar harekete geçti. Kulübüyle 2025’e kadar sözleşmesi bulunan 31 yaşındaki kanat oyuncusu için tüm şartları zorlayacak olan yönetim, bu kez transferi bitirmeyi hedefliyor. Teknik direktör Vitor Pereira’nın da olumlu rapor verdiği Boşnak yıldızın da Fenerbahçe’ye gelmeye sıcak bakması yönetimin elini güçlendiriyor. (Fotomaç)

ad826x90

MENAJERİ AÇIKLADI: TRABZONSPOR’U İSTİYOR

Bordo Mavililer’in kadrosuna katmaya çalıştığı Artem Dovbyk konusunda menajeri açıklamalarda bulundu. Ukrayna basınına konuşan Aleksey Lyundovsky, “Görüşmeler son derece aktif ilerliyor. Trabzonspor çok istiyor ancak yakın olduğunu söylemek için erken. Ayrıca başka takımlar da istiyor. Bunlardan biri Anderlecht. Kulübün beklentisi önemli ve biz de en doğru kararı varmek istiyoruz” ifadelerini kullandı. İlgili HaberlerSon dakika! Galatasaray’da stopere son aday SviatchenkoAncak Anderlecht’in bu transferde bir adım geri çekilmesi bekleniyor. Çünkü Belçika ekibi, Bayern Münih’in genç forveti Joshua Zirkzee’yi kralık olarak kadrosuna kattı. Shakhtar Donetsk, Dovbyk konusunda Trabzonspor’un en ciddi rakibi. Dnipro ise 24 yaşındaki forvetini yurt içinde bir kulübe vermektense öncelikle Avrupa’ya göndermek istiyor. Ukrayna ekibinin beklentisi 6.5 milyon Euro. (61 saat)

SANAL BAHİS HEMEN OYNA –

ad826x90

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.