DOLAR 32,5650 0.06%
EURO 34,9022 0.12%
ALTIN 2.433,030,42
BITCOIN 2054826-4,46%
İstanbul
20°

PARÇALI BULUTLU

16:55

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Son dakika Fenerbahçe transfer haberi: Ozan Tufan, Fenerbahçe’nin antrenmanına katılmadı! Watford’a transfer oldu
  • MAGAZİN BORSASI
  • SPOR
  • Son dakika Fenerbahçe transfer haberi: Ozan Tufan, Fenerbahçe’nin antrenmanına katılmadı! Watford’a transfer oldu

Son dakika Fenerbahçe transfer haberi: Ozan Tufan, Fenerbahçe’nin antrenmanına katılmadı! Watford’a transfer oldu

ABONE OL
Ağustos 18, 2021 21:36
Son dakika Fenerbahçe transfer haberi: Ozan Tufan, Fenerbahçe’nin antrenmanına katılmadı! Watford’a transfer oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
ad826x90
ad826x90

OZAN TUFAN PREMİER LİG YOLCUSU

Fenerbahçe’de Ozan Tufan konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı-lacivertli takımın tecrübeli orta sahası, Fenerbahçe’nin gerçekleştirdiği son antrenmanda yer almadı. Sarı-laciverliler, Premier Lig ekibi Watford’la transfer için anlaşma sağladı. Anlaşmanın detaylarına SKORER ulaştı.

UEFA’YA LİSTE BİLDİRİLDİ

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi’nde oynayacağı HJK Helsinki maçlarının kadrosunu UEFA’ya bildirdi. Sarı-lacivertli kulübün bildirdiği listede, Altay Bayındır, Berke Özer, Osman Ertuğrul Çetin, Serdar Aziz, Nazım Sangare, Marcel Tisserand, Filip Novak, Attila Szalai, Jose Sosa, Ozan Tufan, Mert Hakan Yandaş, Mesut Özil, Ferdi Kadıoğlu, İrfan Can Kahveci, Luiz Gustavo, Arda Güler, Miha Zach, Fatih Yiğit Şanlıtürk, Enner Valencia, Serdar Dursun, Bright Osayi-Samuel, Muhammed Gümüşkaya ve Melih Bostan yer aldı.

ad826x90

YENİ TRANSFERLER VE SAMATTA YER ALMADI

UEFA’da yer alan bilgiye göre sarı-lacivertli takımda santrfor Mbwana Samatta ile yeni transferler Steven Caulker ile Kim Min-Jae UEFA listesinde yer almadı. Sakatlığı bulunan Mert Hakan Yandaş, Serdar Dursun ve Enner Valencia kadroda bulunurken, diğer sakat oyuncu Dimitris Pelkas kadroya alınmadı. Mathias Zanka, Mame Baba Thiam, Mauricio Lemos, Burak Kapacak, Diego Perotti ve Nabil Dirar da kadroya dahil edilmedi.

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Fenerbahçe Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra futbolcular 5’e 2 top kapma ve pas çalışması gerçekleştirdi. Antrenmanın basına kapalı bölümünde ise karşılaşmanın taktiksel çalışmalarının yapıldığı belirtildi. İdmana, sakatlıkları bulunan Mert Hakan Yandaş, Dimitris Pelkas, Enner Valencia ve Serdar Dursun katılmadı.

FENERBAHÇE ANLAŞTI

Sarı-lacivertli kulübün tecrübeli orta sahasının Watford’la sürdürdüğü transfer görüşmeleri nedeniyle bugün gerçekleştirilen antrenmanda yer almadığı öğrenildi. Süper Lig devlerinden Fenerbahçe, Ozan Tufan’ın satın alma opisyonlu kiralanması konusunda Watford ile anlaşma sağladı. Anlaşmanın detaylarına SKORER ulaştı.

ANLAŞMANIN DETAYLARI

Anlaşmanın detaylarına SKORER ulaştı.Anlaşmaya göre Watford; kiralama bedeli olarak Fenerbahçe’ye 1 milyon euro ödeyecek. Watford’un Premier Lig’de kalması durumunda satın alma opsiyonu zorunlu olarak devreye girecek. Watford’ın ligde kalmaması durumunda satın alma opsiyonu tercihe bırakılacak. Fenerbahçe ve Watford, 8 milyon 500 bin euroluk satın alma opsiyonu konusunda anlaşma sağladı.

3’ÜNCÜ FORMA TANITILDI

Global spor markası PUMA, aralarında Fenerbahçe’nin de bulunduğu 10 Avrupa takımının üçüncü forma tasarımını yenilikçi ve modern bir anlayışla yeniden yorumladı. Yeni formalar, 18 Ağustos akşamı PUMA’nın global YouTube kanalında yayınlanan “THE SHOW” adlı dijital lansman etkinliğiyle tanıtıldı.

ad826x90

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.