DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2050440-2,18%
İstanbul
16°

AÇIK

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Berfu Yenenler isyan etti: Nasıl bir nazar var bizim üzerimizde?

Berfu Yenenler isyan etti: Nasıl bir nazar var bizim üzerimizde?

ABONE OL
Ağustos 19, 2021 09:36
Berfu Yenenler isyan etti: Nasıl bir nazar var bizim üzerimizde?
0

BEĞENDİM

ABONE OL
ad826x90
ad826x90

Oyuncu ve sunucu Eser Yenenler ile mutlu bir evlilik sürdüren 2015 Miss Turkey dördüncü güzeli Berfu Yenenler, son olarak ülkemizdeki orman yangınları sonrası bölgelere destek olmak için harekete geçmişti.

İSTANBUL’A DÖNDÜLER

Arkadaşlarıyla yardım toplayan Yenenler, bir süre paylaşım yapmamıştı. Günler sonra Çeşme’den İstanbul’a döndüklerini açıklayan eski Miss Turkey güzeli, Instagram’dan uzak kalmasının sebebini açıklamıştı.

“SIKINTILI GÜNLER GEÇİRDİK”

ad826x90

Eşinin sağlık sorunu sebebiyle paylaşım yapmadığını duyuran 25 yaşındaki Yenenler, şu ifadeleri kullanmıştı:

Bir süredir buralarda yoktum biliyorsunuz bir açıklamayı da size borçluyum. Eser’de ortaya çıkan bir sağlık sorunu sebebiyle bir miktar sıkıntılı günler geçirdik. Çesme’den döndük, şu an İstanbul’dayız. Bazı tetkikler ve tedaviler sonrası evimize dönebildik. Şimdilik her şey yolunda gözüküyor, eski hayatımıza yavaş yavaş dönüyoruz. Merak edip soran herkese çok teşekkür ederiz, hadi bol bol mutluluk paylaşmaya devam edelim hep birlikte.”

Berfu Yenenler, iki üç gün önce de eşi Eser Yenenler ile Miss Turkey 2021’i sunacaklarını takipçilerine duyurmuştu. Bu gelişmeden birkaç gün sonra iki çocuk annesi, evlerinde yaşadıkları bir durumu aktardı.

EVİN BACASINA EŞEK ARILARI YUVA YAPMIŞ

Geçtiğimiz sene İstanbul’dan uzak orman içinde bir ev kiralayan ünlü çiftten Berfu Yenenler, bacalarına eşek arılarının yuva yaptığını paylaştı.

Bacayı ilaçlattıkları anı Instagram’dan yayınlayan ünlü isim, “Bacamıza arı neden yuva yapmış?” diye sorarken; bahçede oturan Eser Yenenler ise “Kraliçe arı içerde olduğu için dağılmıyorlarmış” dedi.

“OLACAK İŞ Mİ?”

Bunun üzerine Berfu Yenenler, “Nasıl bir nazar var bizim üzerimizde? Normal bir arı da değil, eşek arısı yuvası. Olacak iş mi şu rezillik” diyerek duruma isyan etti.

İÇERİ GİREMEDİLER

Eser Yenenler de eşinin ardından “Kraliçe arı içeride olduğu için evimize giremiyoruz” ifadelerini kullandı.

ad826x90

Berfu Yenenler, bu videonun ardından nazar boncuğu emojisi koyarak evlerinin bacasının fotoğrafını çekti ve takipçilerinin beğenisine sundu.

ad826x90

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.