DOLAR 32,4157 -0.26%
EURO 34,7987 -0.56%
ALTIN 2.446,230,43
BITCOIN 20886880,32%
İstanbul
18°

PARÇALI BULUTLU

16:55

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Bige Önal-Aras Bulut İynemli ayrılığı kısa sürdü!

Bige Önal-Aras Bulut İynemli ayrılığı kısa sürdü!

ABONE OL
Ağustos 26, 2021 08:00
Bige Önal-Aras Bulut İynemli ayrılığı kısa sürdü!
0

BEĞENDİM

ABONE OL
ad826x90
ad826x90

Bige Önal ve Aras Bulut İynemli, ‘aşka devam’ dedi. Yaklaşık altı yıllık beraberliklerini sürpriz bir şekilde sonlandırarak hayranlarını üzen ikiliden güzel haber geldi.

Takvim gazetesinde yer alan habere göre; magazin gündemine bomba gibi düşen ayrılığa fazla dayanamayan ikili, geçtiğimiz hafta mesajlaşmaya başladı.

“YENİ YAŞIMA SENSİZ GİRMEK İSTEMİYORUM”

Bige Önal’dan gelen mesajlarla yelkenleri suya indiren İynemli, kendisi gibi oyuncu olan 31 yaşındaki güzele, “Yeni yaşıma sensiz girmek istemiyorum” dedi.

ad826x90

İkili, hayranlarını şoke eden ayrılıktan kısa süre sonra ilişkilerine bir şans daha vermeye karar verdi. Ünlü oyuncular, tatil için Çanakkale’nin yolunu tuttu.

Assos yakınlarında bir taş ev kiralayan sevgililer, hem barışmalarını hem de Aras Bulut İynemli’nin 36’ncı doğum gününü kutladı.

Bige Önal, geçtiğimiz haziran ayında, ” Aşkımızı göz önünde yaşamamaya gayret edip, içimizi göstermiyoruz. Kameraların fazla olduğu medyatik yerlerden uzak durmaya çalışıyoruz” açıklamasını yapmıştı.

DAMLA VE ARAS’TAN ‘AŞK’ AÇIKLAMASI

Aras Bulut İynemli’nin, ayrılıktan kısa süre sonra final yapan ‘Çukur’ dizisindeki rol arkadaşı Damla Sönmez ile birlikte olduğu iddiası dikkat çekmişti.

Yakışıklı oyuncunun menajerlik şirketinden yapılan açıklamada, “Sanatçımız Aras Bulut İynemli hakkında bugün ortaya atılan bir ilişki yaşadığına dair iddialar asılsızdır. Kamuoyunun bilgisine sunarız” ifadeleri kullanılmıştı.

Damla Sönmez de konuyla ilgili yöneltilen soruya yanıt vermişti. 34 yaşındaki oyuncu, “Yalan haberler, bir yerden uyduruyorlar” sözleriyle, Aras Bulut İynemli ile aşk yaşadıkları yönündeki dedikoduları net bir dille yalanlamıştı.

Başarılı oyuncular, ‘Yamaç’ ve ‘Efsun’ karakterleriyle başrolünde yer aldıkları, dört sezon boyunca ekranlara gelen ‘Çukur’ dizisinde sevgili rolündeydi.

ad826x90

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.