DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2070527-1,58%
İstanbul
17°

AZ BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Türkiye Dağcılık Federasyonu Başkanı Ersan Başar’dan Cumhuriyet Bayramı mesajı
  • MAGAZİN BORSASI
  • SPOR
  • Türkiye Dağcılık Federasyonu Başkanı Ersan Başar’dan Cumhuriyet Bayramı mesajı

Türkiye Dağcılık Federasyonu Başkanı Ersan Başar’dan Cumhuriyet Bayramı mesajı

ABONE OL
Ekim 29, 2022 01:12
Türkiye Dağcılık Federasyonu Başkanı Ersan Başar’dan Cumhuriyet Bayramı mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
ad826x90
ad826x90

Türkiye Dağcılık Federasyonu Başkanı Ersan Başar, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başar, federasyonun internet sitesinde yer alan mesajında, “Cumhuriyetimizin 99. yıl dönümünü büyük bir sevinç ve gururla kutlamanın heyecanını yaşıyoruz. Bugün, esarete rıza göstermeyen Türk milletinin, istiklaline ve istikbaline kasteden işgalcilere karşı başlattığı Kurtuluş Savaşı’nı, tarihte benzeri görülmemiş bir kahramanlık örneği ortaya koyarak zaferle taçlandırdığı gündür. Bizleri çağdaş değerlerle buluşturan Cumhuriyet yönetiminde hepimize düşen ortak görev; ulusal değerlere, bilince, Cumhuriyet’e sahip çıkmaktır. Çanakkale’yi, Kurtuluş Savaşı’nı kazanan ruhu korumak ve bu bilinci gelecek kuşaklara aktarmaktır.” ifadelerini kullandı.

Mesajda şunlar kaydedildi:

“Özgürlük ve bağımsızlık için kendilerini kurban ederek kazandıkları zaferle, kabus dolu karanlık günleri, coşkulu bayram günlerine dönüştürenleri, yaptıklarının değerini, yaşadıklarımızla her geçen gün daha iyi anlayarak bir kez daha saygıyla anıyoruz. Bu vesile ile bu anlamlı günde, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere İstiklal Mücadelemizin bütün kahramanlarını, eşsiz fedakarlıklarıyla milletimizin gönlünde ölümsüzleşen bütün şehit ve gazilerimizi rahmet ve şükranla yad ediyoruz.”

ad826x90

ad826x90

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.