DOLAR 32,5823 0.26%
EURO 34,9883 0%
ALTIN 2.445,310,39
BITCOIN 20947940,10%
İstanbul
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Eski milli voleybolcu Metin Görgün, törenle son yolculuğuna uğurlandı

Eski milli voleybolcu Metin Görgün, törenle son yolculuğuna uğurlandı

ABONE OL
Kasım 5, 2022 02:12
Eski milli voleybolcu Metin Görgün, törenle son yolculuğuna uğurlandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
ad826x90
ad826x90

Hayatını kaybeden eski milli voleybolcu Metin Görgün için anma töreni düzenlendi.

Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda gerçekleştirilen törene, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, voleybol camiasından birçok isim ile Metin Görgün’ün ailesi ve sevenleri katıldı.

Mehmet Akif Üstündağ, törende yaptığı konuşmada, “Keşke bugün burada böyle bir beraberliğimiz olmasaydı ama Metin kardeşimizi kaybettik. Söyleyecek söz bulamıyorum. Bu hafta birlikte bir program yapacaktık. Görüştüğümüzde bana son cümlesi ‘öptüm seni.” oldu. Herkesle yaptığı sohbette bunu söyledi. Güler yüzlü, voleybol camiasında dokunmadığı ve muhabbet etmediği kimse kalmayan bir insandı. Herkesle güzel ilişkileri olan can dostumuz, bugün ebediyete intikal etti. Sevenlerine, voleybol camiasına, ailesine, herkese başsağlığı diliyorum. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Toprağı bol olsun. Metin’i asla unutmayacağız.” ifadelerini kullandı.

Üstündağ, Metin Görgün isminin ebediyete kadar yaşayacağını belirterek erkekler voleybol liginin bu sezonki adının, “Metin Görgün AXA Sigorta Efeler Ligi” olacağını sözlerine ekledi.

ad826x90

Metin Görgün’ün naaşı, Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camisi’nde kılınan cenaze namazının ardından Çengelköy Mezarlığı’na defnedildi.

Galatasaray, Eczacıbaşı, Fenerbahçe ve İstanbul Büyükşehir Belediye spor‘da 16 yıl profesyonel olarak voleybol oynayan Metin Görgün, 85 kez de milli takım forması giydi. Türkiye Ligi’nde 4 kez şampiyonluk yaşayan Görgün, spor kariyerini noktaladıktan sonra plaj voleybolunun Türkiye’ye getirilmesinde ve gelişmesinde rol aldı. Görgün, 1996’dan itibaren de Hürriyet, CNN Türk, Milliyet, Vatan ve Sports TV’de voleybola medya alanında katkı yaptı.

ad826x90

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.