DOLAR 34,2080 0.25%
EURO 37,2172 0.33%
ALTIN 2.990,381,23
BITCOIN 23567103,17%
İstanbul
13°

PARÇALI AZ BULUTLU

05:47

İMSAK'A KALAN SÜRE

Semih Dönertaş, Yönetim Danışmanlığında Yenilikçi Yaklaşımlarını Paylaştı
  • MAGAZİN BORSASI
  • DÜNYA
  • Semih Dönertaş, Yönetim Danışmanlığında Yenilikçi Yaklaşımlarını Paylaştı

Semih Dönertaş, Yönetim Danışmanlığında Yenilikçi Yaklaşımlarını Paylaştı

ABONE OL
Ekim 15, 2024 08:40
Semih Dönertaş, Yönetim Danışmanlığında Yenilikçi Yaklaşımlarını Paylaştı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
ad826x90
ad826x90

İstanbul – Business Channel Türk TV’de yayınlanan programda satış stratejileri yöneticisi Semih Dönertaş, yönetim danışmanlığı alanında izlediği yenilikçi yöntemleri anlattı. İktisat mezunu olan Dönertaş, uzun yıllar global şirketlerde çalıştıktan sonra pandemi sürecinde kendi danışmanlık şirketini kurma kararı aldığını belirtti.

Dönertaş, danışmanlık hizmetlerinin büyük ölçekten KOBİ’lere kadar satış yönetimi ve sürdürülebilir satış stratejileri geliştirmeye yönelik olduğunu ifade etti. Her firmanın kendine özgü dinamikleri olduğunu vurgulayan Dönertaş, bu nedenle her firma için ayrı stratejiler geliştirdiklerini açıkladı.

Programda, genç girişimcilerin desteklenmesi gerektiğine de değinen Dönertaş, çeşitli kuluçka merkezlerinde gönüllü olarak mentörlük yaptığını söyledi. Bu tür girişimlerin Türkiye’deki ekonomik büyümeye katkı sağlayacağını kaydetti.

Etkili bir yönetim için dinlemenin ve insan ilişkilerinin önemini vurgulayan Dönertaş, çalışan motivasyonunun artırılmasının verimlilik üzerinde olumlu etkiler yarattığını ifade etti. Çalışan aidiyetinin yükseltilmesi için samimi bir iletişim kurmanın yanı sıra takdir etmenin de kritik olduğunu belirtti.

ad826x90

Son olarak, izleyicilere empati yapmaları, sürekli öğrenmeye açık olmaları ve değerlerine sahip çıkmaları tavsiyesinde bulunan Dönertaş, “Kariyerinizde başarı yaratmak istiyorsanız, empati ile hareket edin” dedi. Program, iş dünyasında insan odaklı yönetim anlayışının önemini bir kez daha ortaya koyarak sona erdi.

ad826x90

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk