DOLAR 32,4755 -0.05%
EURO 34,7427 -0.68%
ALTIN 2.435,00-0,04
BITCOIN 2057238-0,92%
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

20:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Ali Koç: ‘Pusulamız şampiyonluk’

Ali Koç: ‘Pusulamız şampiyonluk’

ABONE OL
Ağustos 1, 2021 04:48
Ali Koç: ‘Pusulamız şampiyonluk’
0

BEĞENDİM

ABONE OL
ad826x90
ad826x90

Fenerbahçe Kulübünde temmuz ayı Olağan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı dün itibariyle gerçekleşti. 1.5 yıllık pandemi döneminde ilk kez üyelerle bir araya gelinerek Faruk Ilgaz Tesisleri’nde yapıldı.
Toplantıda Başkan Ali Koç, yaptığı konuşmada gündemi değerlendirdi.
İşte Ali Koç’un konuşmasından satırbaşları:
-Futbolda tanıdık bir ismi göreve getirdik; Vitor Pereira. Bir kesim, sürekli bizi eleştiriyorlar. ‘Bielsa’yı getirecekti.’ deniyor. İnanın onu getirsek, ‘Bu, hayatında kupa kazanamamış.’ derlerdi. Pereira, bu ülkenin hakemlerini, federasyonunu, takımlarını biliyor. Kupalar kazanmış, Porto’da 2 yıl üst üste şampiyonluk yaşamış, buraya gelmeye son derece arzulu, istekli, dinamik bir arkadaşımızı getirdik. Yarım kalan işini tamamlayacak. Bu konuda içim rahat.
-Biz bir spor kulübüyüz ama bu senenin asıl odağı futbolda olacak. Camia olarak futbolda şampiyonluğu ve kutlamaları çok özledik. Futbol takımızdaki her bir birey, bu sorumluluk bilincinde görevini yapacaktır.
-Bu sene, Türkiye’de futbolun rengini sarı-laciverte boyamak durumundayız. Zaman zaman düşeceğiz ama kötü maçlardan sonra öyle bir ortam yaratılıyor ki… Sizden özellikle ricam, en düşük anlarımızda size ihtiyacımız var.
-Bizim pusulamız belli, bu sene şampiyon olacağız. Yeniden doğuşun hikayesini yazacağımız bir sezon olsun.

‘Sessizlik ürkütmesin’
Transferdeki son durumu değerlendiren Başkan Ali Koç, “Hocamız, kadroyu incelemek ve kimlerin gideceğini belirlemek istedi. Sahada her şeyini veren, terinin son damlasına kadar savaşan, hem sportif hem de özel hayatında sorumluluklarını bilerek yaşayan bir takım olmak zorundayız. Hocamız, takımdan ayrılmasını istediği oyuncuları aşağı yukarı belirledi. Transferdeki sessizliğimiz sizi ürkütmesin. Bunlar bilinçli adımlar” diye konuştu.

Aidat tartışması
Sarı-lacivertli kulübün yüksek divan kurulu toplantısında aidat tartışmaları dikkat çekti. Seçimli genel kurulda 500 TL olarak kabul edilen yeni aidat konusu bazı üyeler tarafından tepki topladı. Hem Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük hem de Başkan Ali Koç bu konuda üyelerle konuştu.
Daha sonra açıklama yapan Ali Koç, “Aidat konusunda, 500 TL ile ilgili ‘Zenginler Kulübü’ yakıştırmasını kabul etmiyorum. 50 TL olmasını kabul etmiyorum. Bu kadar yatırımlar olacak, havuz çalışacak 15-20 TL’ye, olimpiyatlara sporcular yetiştireceğiz ancak üyelerin bir katkısı olmayacak… Bu kabul edilmez.

‘Kapışmaya hazırız’
Ali Koç, TFF’ye bazı eleştiriler getirerek, “Yayıncıyla yaşanan sorunlar, yabancı kuralı…. Bu konuları, forma rengi gözetmeksizin çözmek için mücadele verirken TFF’nin ve sayın Nihat Özdemir’in bu anlamda duruşu şaşkınlık ve endişe vericidir. Biz Fenerbahçe olarak iş birliğine hazırız ama bu garip tutumunuz değiştirmedikçe sizlerle her ortamda kapışmaya hazırız. Fenerbahçe’nin hakkının yenmesine, tertemiz mücadelemizin sekteye uğratılmaması için elimizdeki bütün gücü kullanacağımızı buradan ifade etmek istiyoruz. Artık hakem hatalarına tahammülümüz yok” dedi.

ad826x90

ad826x90

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.