DOLAR %
EURO %
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2036850-2,60%
İstanbul
17°

AZ BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

EĞİTİM VE KARİYER KOÇU RAKEL KARAOĞLAN KİMDİR?

EĞİTİM VE KARİYER KOÇU RAKEL KARAOĞLAN KİMDİR?

ABONE OL
Kasım 24, 2022 13:34
EĞİTİM VE KARİYER KOÇU RAKEL KARAOĞLAN KİMDİR?
0

BEĞENDİM

ABONE OL
ad826x90
ad826x90

Değerlerim Ve İnançlarım Beni Ben Yapan Yaşamımın Ana Taşlarıdır.

 

Merhaba ben Rakel Karaoğlan, 1976 yılında İstanbul’da doğdum. İş hayatıma Pazarlama Satış alanında çalışarak başladım ve hala devam etmekteyim. Bu sırada evlendim ve 2 çocuklu bir aile kurdum. Oğlumun LGS sınavı hazırlığı aşamasında onun eksiklerini görerek ona yardımcı olmaya çalıştım. Oysa ki yardım etmek kişinin yanında biri olmadan bir şeyi başaramayacağı anlamına geliyordu. Onun  duymak istemeyeceği her cümle ile  “ders çalış, daha çok soru çöz” ergenlik dönemini daha rahatsız edici bir sürece sokmuştum, onu yönlendirerek karar verme, sorumluluk alma gibi yetilerini elinden almıştım. Aslında gençlerin en zor dönemi olan ergenlik döneminde müthiş yaratıcı olmalarına rağmen yaşadığı duygusal çatışmalarla gençler daha etkili nasıl çalışabileceklerini bilmiyorlardı.

Bu yolculuktaki amacım 12 yaş ve üstü gençlerin hedeflerine giden bu yolculuğunda; motivasyon, odaklanma, zaman yönetimi, hedef belirleme, öz disiplin ve sınav kaygısı gibi konularda gençlerle beraber çalışarak kendi edindikleri farkındalıklar ile bu engelleri aşmalarına destek olmaktır.  Bu desteği verirken de en çok ihtiyaç duydukları cesaret ve gücü asla göz ardı etmemektir. Aynı zamanda “Birkman” methodu kullanarak kişilere gerek üniversite öncesi meslek seçimlerinde gerek kariyer değişikliği isteyen kişilere destek olmaktayım.

ad826x90

Ama ben gençler için bir şey yapmak istiyordum…

Bu sorunun cevabını bulmak için önce gençlerin neye ihtiyacı olduğunu belirlemem gerekti. Buradan yola çıkarak araştırmaya başladım, gençlerle daha çok vakit geçirdim ve gençleri anlamaya başladım. Kendimde keşfettiğim bu öğrenme ve öğretme arzusunu hayata geçirmek ve bunu gerçekleştirmek için çalıştım, dinledim, araştırdım ve eğitimler aldım. Tabii hiçbir şey kolay olmadı. Önce yoğun eğitim süreçlerinden geçmem gerekti. İnancımı güçlendirmem ve hayalimin yolculuğunda olabilmek için devamlı, ömür boyu gelişmem gerektiğini çok iyi biliyordum.

Gerek ruhsal gerekse kişisel gelişimin her türlü alanına ait eğitimler ve çalışmalara devam ettim ve halen de etmekteyim. Aile kavramının çok önemli olduğu bir anlayışla büyüdüm. Evimizin temeli sevgi üzerine kurulmuştu. Her kapıyı açacak tek anahtarın sevgi olduğunu öğreten canım annem, babam ve ağabeyime hayatımın her aşamasında bana destek oldukları için müteşekkirim. Beni her açıdan tamamlayan, olduğum gibi olmama kabul veren bir eşim var. En kıymetli hazinem ise bana hayatı öğretmek için bu yaşama gelmiş muhteşem iki oğlumdur.

 

Kendimde, ilişkilerimde hayatımın her alanında samimiyet, netlik, yılmazlık, azim, cesaret, esneklik, öğrenmek, adalet benim için çok önemlidir. Her hücreme dokunarak beni ben yapan, bugün olduğum kişi olmamda doğrudan veya dolaylı rol alan, beni zorlayan, üzen, kıran, sevindiren, güçlendiren, cesaretlendiren, yoluma ışık tutan, taş koyan herkese teşekkür ediyorum. Hepinizin bana öğrettiği çok şey var. Kimini öğrenebildim, kimini henüz daha farkına bile varmadım. Yaşam döngümüzde bir ara karşılaşmak üzere….

Sevgiyle kalın, sevgiyi paylaşın…

İletişim:

Tel: 0532 334 48 90

Web: rakelkaraoglan.com

ad826x90

Instagram: rakelkaraoglancoaching

Mail: karaoglanrakel@gmail.com

ad826x90

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.