DOLAR 32,4598 -0.11%
EURO 34,7455 -0.67%
ALTIN 2.441,810,24
BITCOIN 2063744-1,09%
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

20:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

POLİGON INTERACTIVE HİZMETLERİ NELERDİR?

POLİGON INTERACTIVE HİZMETLERİ NELERDİR?

ABONE OL
Kasım 25, 2022 09:59
POLİGON INTERACTIVE HİZMETLERİ NELERDİR?
0

BEĞENDİM

ABONE OL
ad826x90
ad826x90

ÇEYREK ASIRLIK BİR DİJİTAL MACERA

 

Dijital pazarlama dünyasında köklü bir geçmişe sahip olan Poligon Interactive Kasım ayında 25. yılını kutladı. 1997 yılında, internetin hayatımızda yeni yeni yer almaya başladığı zamanlarda temelleri atılan bu çeyrek asırlık ajans, alanlarında oldukça uzman olan Alper Güçer ve Gökhan Büyüksuda tarafından kurulmuştur.

 

ad826x90

                                                       Alper Güçer

 

Hizmet vermeye başladığı yıllarda Türkiye’de sayılı birkaç dijital pazarlama ajansından biri olan Poligon Interactive, Türkiye haricinde Kanada ve Malta’daki ofisleri ile global bir ajans olarak yoluna devam etmektedir. Kuzey Amerika, Avrupa ve Ortadoğu ülkelerinde yürüttüğü verimli dijital pazarlama faaliyetleri ile başarısını Türkiye sınırlarının ötesine taşımıştır.

Poligon Interactive, Türkiye’de yerleşik büyük kurumsallarla gerçekleştirdiği başarılı işleri, aynı özenle orta ölçekli firmalarla da devam ettirmiştir. Ajans başkanı Alper Güçer bu konuyu şöyle belirtiyor: “Başarıyı getiren bir etken de her bir projemizi büyük ya da küçük demeden sahiplenmemizdir. Yeni bir proje başlamadan önce, kendimize, ‘Bu projeyi kendim için yapacak olsaydım nasıl bir strateji oluştururdum?’ sorusunu mutlaka soruyoruz.”

 

 

Belki de günümüzün iş dünyasının en büyük problemlerinden biridir; alınan iş üzerinde empati kuramamak. Oysaki Poligon Interactive, bu konuda kendini oldukça geliştirmiş bir ajans olarak müşterisinin ve kullanıcılarının düşüncelerini baz alıp ortaya sadece iyi bir iş çıkarmakla kalmayıp her yönü ile muhteşem bir sonuç elde etmek için çalışıyor.

 

ad826x90

 

İşte belki de bu ve bu gibi sebeplerden dolayı Poligon Interactive gibi şirketler çeyrek asrı ve daha fazlasını görebiliyorlar. Çözüm ortaklığı yaptığı kurumsallar arasında Renault, Dacia, Nissan, Oyak, Lacoste, Suzuki, Nivea, Peugeot, Superstep, Chevrolet, Gant, Saab, Nautica gibi güçlü markaların olması da bir tesadüf değil elbette. Otomotiv sektöründe, sektörün en deneyimli ajansı olan Poligon Interactive, tekstil, gıda, sağlık, ilaç, biyokimya, perakende ve kozmetik sektörlerinde de birçok başarıya imza atmıştır.

 

 

Dijital pazarlama denilince olmazsa olmazlardan; Web Sitesi Yapımı ve Yönetimi (CMS), Arama Motoru Optimizasyonu (SEO) ve Arama Motoru Pazarlaması (SEM), Sosyal Medya Pazarlaması (SMM) ve E-ticaret Pazarlaması hizmetleri ile bu alanda 360 derece bir hizmet sunmaktadır. İnovatif kelimesinin tam bir karşılığı olan Poligon Interactive gerek kurucuları gerekse çalışanları ile daima bu anlayışla ilerlemiştir. “Ekibimiz, öğrenmeye ve gelişime açık uzmanlardan oluşuyor. Sürekli olarak dijital dünyadaki ilerlemeleri takip ediyor ve projelerimize uyguluyoruz. Bu sebeple de ‘yenilikçi’ bir ajans olarak anılıyoruz.” diyor Alper Güçer.

 

 

Zaten yenilik her işin, hatta dijital pazarlamanın olmazsa olmazlarından değil midir? Sürekli devinen bu sektörde her an yaşanan değişimler, güncellemeler dijital dünyanın geçerli tek kuralıdır. Bu kural ansiklopedilerde ya da daha güncel versiyonu ile bilgi sitelerinde yazmaz belki ama iyi bir dijital pazarlama ajansı bu sırrın farkındadır ve daima ona ayak uydurur. Tıpkı bunu erken dönemlerinden itibaren fark eden Poligon Interactive gibi.

 

 

“Sonuca ulaşmayacağını düşündüğümüz bir projenin altına hiç imza atmadık.” diyerek Alper Güçer aslında 25 yıllık başarılarının sırrını tek bir cümle ile özetlemiş oluyor. Poligon Interactive yeni çeyrek asra yol alırken geçmişin bilgi birikimine, geleceğin ise tüm yeniliklerine kucak açıyor. Nice 25 senelere.

 

                                Poligon Interactive 25. Kutlaması

 

Web: https://www.poligoninteractive.com/

ad826x90

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.