DOLAR 32,3442 -0.16%
EURO 34,8336 -0.15%
ALTIN 2.379,10-0,58
BITCOIN 20753130,18%
İstanbul
15°

AÇIK

04:09

İMSAK'A KALAN SÜRE

Son dakika – Steaua Bükreş Başkanı Becali resmen açıkladı! “Yüzde 99 ihtimalle Galatasaray’a imza atacak”
  • MAGAZİN BORSASI
  • SPOR
  • Son dakika – Steaua Bükreş Başkanı Becali resmen açıkladı! “Yüzde 99 ihtimalle Galatasaray’a imza atacak”

Son dakika – Steaua Bükreş Başkanı Becali resmen açıkladı! “Yüzde 99 ihtimalle Galatasaray’a imza atacak”

ABONE OL
Temmuz 31, 2021 20:24
Son dakika – Steaua Bükreş Başkanı Becali resmen açıkladı! “Yüzde 99 ihtimalle Galatasaray’a imza atacak”
0

BEĞENDİM

ABONE OL
ad826x90
ad826x90

Transferde hız kesmeyen Galatasaray’da son dakika gelişmesi yaşanıyor. Yıldız isim için FCSB Başkanı Becali transfer açıklaması yaptı ve “Yüzde 99 Galatasaray’a imza attı” dedi.

TRANSFER HIZ KAZANDI

Galatasaray’da transfer çalışmaları yoğun şekilde devam ediyor. Kadrosunu Alpaslan Öztürk, Aytaç Kara, Barış Alper Yılmaz, Patrick van Aanholt, Sacha Boey, Alexandru Cicaldau ve Berkan Kutlu ile güçlendiren Sarı Kırmızılılarda Fatih Terim’in listesinde bulunan diğer isimler için girişimler başladı.

ORTA SAHA VE STOPER İHTİYACI

ad826x90

Fatih Terim orta saha ve stoper bölgesine acil takviye yapılmasını yönetime iletti. Burak Elmas ve yönetimi Terim’in özellikle istediği stoper ve orta saha transferlerini St. Johnstone karşılaşmasına kadar yetiştirmenin planlarını yapıyor.

GALATASARAY’I İSTİYORDU

Daha önce Galatasaray’da oynamak istediğini açıklayan Rumen futbolcu Olimpiu Morutan, Galatasaray’a transfer olmak üzere…

BECALI DUYURDU

Gündemdeki isim Steaua Bükreş forması giyen Olimpiu Morutan… Steaua Bükreş Kulübünün sahibi Gigi Becali transferi resmen duyurdu.

“YÜZDE 99 G.SARAY’A İMZA ATACAK”

FCSB Başkanı Becali, Galatasaray’ın gündeminde olan Morutan için “Morutan, yüzde 99 ihtimalle Galatasaray’a imza atacak.” dedi.

5 YILLIK ANLAŞMA

Galatasaray, Morutan ile 5 yıllık sözleşme imzalayacak. Rumen futbolcunun, önümüzdeki günlerde Türkiye’ye gelerek sağlık testinden geçmesi bekleniyor

TERIM’DEN HAGI BENZETMESİ

ad826x90

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in, “Hagi gibi taraftara çok zevk verecek bir futbolcu” sözleriyle övdüğü 22 yaşındaki orta saha oyuncusu sarı kırmızılı formayı giymek için gün sayıyor.

ROMANYA’DAN OLAY İDDİA: ANLAŞMA SAĞLANDI

As.ro’da yer alan habere göre Galatasaray, 10 milyon euro karşılığında Morutan’ı transfer etti. Haberin detayında, “Cim Bom Bom Gigi Becali’nin taleplerini kabul etti, Morutan için 10 milyon euro ödeyecek.” ifadeleri yer aldı.

CICALDAU’YU İLK O DUYURMUŞTU

Galatasaray’ın Cicaldau transferini ilk olarak duyuran Romanya Profesyonel Futbol Ligi eski Başkanı Dumitru Dragomir, Morutan hakkında son dakika açıklamasında bulundu.

FLAŞ MORUTAN AÇIKLAMASI

Dumitru Dragomir, Becali’nin Morutan’a transfer için izin vermesi gerektiğin iaksi takdirde değerinin oldukça düşüş gösterebileceğini aktardı.

‘2 YIL İÇİNDE DEĞERİNİ KAYBEDER’

Telekom Sport’a Morutan hakkındaki görüşlerini aktaran Dragomir, “Bu bir piyango. Morutan bir futbolcu. Değeri 7-10 milyon arası. Nereye giderse gitsin, kariyer yapacak. Bu yıl buradan ayrılmazsa, 2 yıl içinde değerini kaybeder.” ifadelerini kullandı.

SANAL BAHİS HEMEN OYNA –

ad826x90

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.