DOLAR 32,3408 -0.06%
EURO 34,8646 0.19%
ALTIN 2.384,17-0,52
BITCOIN 19938754,05%
İstanbul
15°

HAFİF YAĞMUR

20:08

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Şahan Gökbakar: Komşumuzun evi göz göre göre yandı

Şahan Gökbakar: Komşumuzun evi göz göre göre yandı

ABONE OL
Ağustos 5, 2021 07:24
Şahan Gökbakar: Komşumuzun evi göz göre göre yandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
ad826x90
ad826x90

Türkiye’yi saran orman yangınları devam ediyor. Marmaris’te yazlığı bulunan Şahan Gökbakar, yangınların çıktığı ilk günden beri ekiplere destek veriyor. Olay yerinden paylaşımlarını sürdüren Gökbakar, yangın bölgesinden yaptığı canlı yayınlarla sosyal medya hesabından yardım istemeye devam ediyor.

Sık sık yardım çığlıklarını duyurmaya çalışan Şahan Gökbakar, dün de yangınların çevre evlere ulaşmak üzere olduğunu açıkladı. duyurmuştu. Sabaha karşı paylaşım yapan Gökbakar kötü haberi verdi.

“ÇOK KÖTÜ ÇOK…”

Gökbakar sabaha karşı 4’te yaptığı yayınında şunları söyledi:

ad826x90

* Sevgili dostlar söylediğim gibi yangın maalesef evi sardı. Komşumuzun evi göz göre göre yandı. Ev alevler içinde. Yazık, yazık, yazık… Burada ortalık karıştı. Çok kötü çok…

* Yaa gündüz size bu evi gösterdim ve dedim ki bu yangın buraya gelecek. Canına yandığımın helikopteri bir-iki su atsa evi ıslatsaydı bari geç alev alsaydı. Of Allah’ım of. Yapacak hiçbir şey yok şu an. Maalesef…

* Evin sahibi İsmail Bey’i üç defa aradık ama maalesef telefonu kapalı, ulaşamadık. Saat 04.00 ve bununla uğraşıyoruz. İnanın yapacak hiçbir şey yok.

* Maalesef yetersiz müdahaleleler bu şekilde sonuçlar doğuruyor. Müdahale yetersiz olunca zamanında olmayınca bu şekilde alev alev insanların evleri yanıyor.

* Ev ahşap bir evdi sanırım. Of of çöktü ev. İtfaiyemiz maalesef burada değil. Halbuki bir saat önce gelinseydi ama onlar da öbür tarafı bırakamadı.  Allah yardımcımız olsun.

Bu gönderiyi Instagram’da gör

Şahan Gökbakar (@sahangokbakar)’in paylaştığı bir gönderi

ad826x90

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.