DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20455806,45%
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Son dakika – Galatasaray’da İsmail Çipe’den büyük hata! Kerem Aktürkoğlu şov yaptı
  • MAGAZİN BORSASI
  • SPOR
  • Son dakika – Galatasaray’da İsmail Çipe’den büyük hata! Kerem Aktürkoğlu şov yaptı

Son dakika – Galatasaray’da İsmail Çipe’den büyük hata! Kerem Aktürkoğlu şov yaptı

ABONE OL
Ağustos 12, 2021 22:00
Son dakika – Galatasaray’da İsmail Çipe’den büyük hata! Kerem Aktürkoğlu şov yaptı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
ad826x90
ad826x90

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi 3. tur rövanş maçında İskoç temsilcisi St Johnstone ile karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılı takımın kalesini koruyan İsmail Çipe büyük bir hataya imza attı. Galatasaray sahadan 4-2 galip ayrıldı.

LUYINDAMA’DAN HATA

22. dakikada Luyindama’dan büyük hata geldi. Defanstan pasla çıkmak isteyen Galatasaray’da Luyindama’nın pasında rakip futbolcu araya girdi ve hücuma kalktı. Pozisyonun devamında top kaleci İsmail Çipe’de kaldı ve büyük tehlike önlendi.

DIAGNE YAZDI

ad826x90

Galatasaray 29. dakikada Mbaye Diagne’nin golüyle öne geçti. Kerem Aktürkoğlu’nun asistinde golcü isim St.Johnstone kalecisinin bacak arasından topu ağlara gönderdi.

KULÜBEDE GERGİNLİK

Golün ardından ekranlara Fatih Terim gelirken tecrübeli ismin rakip kulübeye doğru itirazı olduğu görüldü. Hakemler araya girerek tansiyonu düşürdü.

İSMAİL ÇİPE’DEN BÜYÜK HATA

Muslera’nın yerine oynayan İsmail Çipe 37. dakikadaki köşe vuruşunda boşa çıktı. St Johnstone golü Kerr ile buldu. İsmail, kendisine faul yapıldığı yönünde itirazlarda bulundu ama hakemin kararı değişmedi. Daha sonrasında UEFA, St Johnstone’un golünü İsmail Çipe’nin kendi kalesine attığını yazdı.

BİR HATA DAHA

66. dakikada İsmail Çipe oyun kurarken uzaklaştırdığı top kısa düştü ve rakibin önünde kaldı. Devamında ise tehlike savuşturuldu.

ARDA’DAN TOPUK ASİSTİ

59. dakikada Diagne ceza sahasında yerde kaldı, penaltı bekledi. Hakem, “Devam” dedi. Öte yandan 64. dakikada Kerem Aktürkoğlu’nun golünde Arda Turan topuk pasıyla harika bir asist yaptı.

KEREM DAMGASI

ad826x90

Kerem Aktürkoğlu, St Johnstone karşısında muhteşem bir peformans ortaya koydu. Milli futbolcu maçta 1 gol kaydederken 2 asist ile adeta skoru tek başına yüklendi. Kerem’in performansı büyük alkış aldı.

RAKİP RANDERS OLDU

Maçta Galatasaray’ın diğer gollerini 70. dakikada Feghouli ve 90+2. dakikada Emre Kılınç attı. St. Johnstone’da 90+3 dakikada O’Halloran bulduğu golle skoru belirledi ve Aslan sahadan 4-2 galip ayrıldı. Galatasaray’ın Avrupa Ligi play-off turunda rakibi Randers oldu.

100 TL OYNA 100 TL KAZAN

ad826x90

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.