DOLAR 32,5769 0.27%
EURO 34,9855 0.02%
ALTIN 2.455,070,79
BITCOIN 21016240,50%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Son dakika –  Mustafa Denizli: “Birkaç yeni transferimiz var, lisansları yetişmedi”
  • MAGAZİN BORSASI
  • SPOR
  • Son dakika – Mustafa Denizli: “Birkaç yeni transferimiz var, lisansları yetişmedi”

Son dakika – Mustafa Denizli: “Birkaç yeni transferimiz var, lisansları yetişmedi”

ABONE OL
Ağustos 14, 2021 23:36
Son dakika –  Mustafa Denizli: “Birkaç yeni transferimiz var, lisansları yetişmedi”
0

BEĞENDİM

ABONE OL
ad826x90
ad826x90

Süper Lig’in ilk haftasında Yukatel Kayserispor’u 3-0 mağlup eden Altay’ın teknik direktörü Mustafa Denizli, “Bu futbolu geliştirerek sürdürmek istiyoruz.” dedi.

Denizli, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, uzun bir aradan sonra döndükleri Süper Lig’e hem sonuç hem de futbolla iyi bir başlangıç yaptıklarını söyledi. 

Galibiyetin mutluluğunu buruk olarak yaşadıklarını bildiren Denizli, “Ülkemizin uzun süreden beri yaşadığı talihsizlikler orman yangınları, Karadeniz’de sel felaketi ve bugün de hem bizim vatandaşlarımızın hem de bize yardımcı olmaya çalışan Rus vatandaşların bulunduğu uçağın düşmesi bu sevincimizi buruklaştırıyor.” dedi.

Denizli, Altay’ın uzun yıllar sonra döndüğü ligde ortaya koyduğu futbol ve sonucun kendisini mutlu ettiğini belirterek şöyle konuştu: 

ad826x90

“Skordan daha önemlisi takımın istekli olması, rakibe uyguladığımız baskı, rakibimizi hataya mecbur bıraktık. Aramıza katılan yeni arkadaşlarla birlikte tahminimden önce bir takım görüntüsü verdik. Bu bizim için son derece sevindirici. Bugün aramızda görev yapmayan birkaç yeni transferimiz var, lisansları yetişmedi. Takım içindeki rekabet devam edecek. İnşallah bu rekabet takımın çıkışıyla paralellik gösterir. Bu futbolu geliştirerek sürdürmek istiyoruz. Bunun için hem kaliteye hem fizik gücüne sahibiz.” 

Aralarına yeni katılan oyuncular için Süper Lig’e çıktıkları 27 Mayıs’tan bu yana çalıştıklarını kaydeden Denizli, “Galip olduğumuz dakikalarda maçın geç başlatmamız beni rahatsız etti. Bu anlarda kazanılacak 10-15 saniyeye ihtiyacımız yok.” diye konuştu.

Süper Lig’in ilk haftasında deplasmanda Altay’a 3-0 yenilen Yukatel Kayserispor’un teknik direktörü Yalçın Koşukavak, “Lige iyi başlamak isterdik.” dedi.

Koşukavak, maçtan sonra yaptığı değerlendirmede, ligin ilk maçlarında konsantrasyon sağlamanın zor olduğunu söyledi.

Altay’ın 8. dakikada attığı golün siyah-beyazlı ekibin oyun planını kolaylaştırdığını belirten Koşukavak, “Böyle bir golle geriye düşünce onların bekleyerek hızlı ataklarla çıkma düşüncesi onlara yaradı.” dedi.

Koşukavak, geriye düştükten sonra çok pozisyon verdiklerini dile getirerek, şöyle konuştu: 

“Lige iyi başlamak isterdik. Lige iyi başlamak motivasyon açısından önemli ama iyi bitirmek daha önemli. Maç kazanacağız, kaybedeceğiz. Böyle şeyler olacak. 13 yeni oyuncu ve 3 kiralıktan dönen oyuncumuzla yeni bir takımız. Biraz organize olmak için zamana ihtiyacımız var.” 

Gelecek haftalarda çok daha iyi bir Kayserispor olacağını kaydeden Koşukavak, “Öyle bir malzememiz var.” dedi.

ad826x90

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.