DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20332775,83%
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Nesrin Cavadzade’nin kumsal pozları olay oldu

Nesrin Cavadzade’nin kumsal pozları olay oldu

ABONE OL
Ağustos 18, 2021 07:36
Nesrin Cavadzade’nin kumsal pozları olay oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
ad826x90
ad826x90

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Nesrin Cavadzade, Instagram sayfasında yayınladığı pozlarla dikkat çekti. Cavadzade, kumsalda verdiği pozları Instagram’da takipçilerinin beğenisine sundu.

Cavadzade’nin krem rengi dekolteli elbisesine kısa sürede binlerce beğeni ve yorum yağdı. Cavadzade hayranları, ünlü oyuncuyu iltifat yağmuruna tuttu..

Kendisinden altı yaş küçük meslektaşı Gökhan Alkan’la (33) evlilik hazırlığında olan oyuncu Nesrin Cavadzade, önceki gün Bebek’te yürüyüş yaparken objektiflere yansıdı.

Cavadzade’nin, yaklaşık iki yıldır tüm dünyaya kabus gördüren koronavirüs salgınına karşı en büyük koruyuculardan olan maskeyi kullanmadığı görüldü.

ad826x90

Ünlü oyuncunun, magazin muhabirleri tarafından görüntülendiğini fark edince, elinde salladığı maskesini hızla yüzüne takması dikkat çekti.

Cavadzade, geçtiğimiz günlerde de kendisini makyajsız halde görüntülenen gazetecilere çıkışmış, “O fotoğrafları sileceksiniz, istemiyorum!” demişti.

“ÇIKAN HABERLER BENİ ÇOK ÜZDÜ”

Nişantaşı’nda objektiflerden kaçan ve basın mensuplarına tepki gösterip bağırdığı yönünde haberler çıkan oyuncudan konuyla ilgili açıklama gelmişti.

“Ben 20 senedir bu işi yapıyorum. Sizlere de çok saygı duyuyorum. Fakat o gün kimseye bağırmadım. Üzerime kahve dökülmüştü, üzerim kirliydi…”

“Galoş giydim, apar topar aşağıya indim. Orada beni arkadaşlar çekti ve ben de kendilerinden çekmemelerini rica ettim. Bağırmam söz konusu değil. Çıkan haberler beni çok üzdü.”

ad826x90

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.