DOLAR 32,3468 -0.08%
EURO 34,8546 0.12%
ALTIN 2.392,50-0,17
BITCOIN 20043034,48%
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

04:16

İMSAK'A KALAN SÜRE

Altı kez boşanan Seda Sayan’dan ‘evlilik’ açıklaması

Altı kez boşanan Seda Sayan’dan ‘evlilik’ açıklaması

ABONE OL
Ağustos 22, 2021 13:00
Altı kez boşanan Seda Sayan’dan ‘evlilik’ açıklaması
0

BEĞENDİM

ABONE OL
ad826x90
ad826x90

Ünlü şarkıcı Seda Sayan, uzun süren suskunluğunu Show TV’de yayınlanan ‘Pazar Sürprizi’ için bozdu. Ömür Sabuncuoğlu’nun sorularını yanıtlayan Sayan, özel hayatıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Son dönemde geçirdiği estetik operasyonlarla gündemde olan Seda Sayan, yağ aldırarak kilo verdiğine dair iddialara, “Anlatılan gibi estetiği olan bir kadın değilim. Kilo vermeyi estetik operasyonlarla yaptırmıyorum” şeklinde yanıt verdi.

“YAPTIRIP SÖYLEMEYENLER DE VAR”

Sayan, ‘Fransız askısı’ olarak bilinen yüz gerdirme estetiğiyle ilgili çıkan görüntüleri hakkında, “Gizleyebilirdim. Ben yapıp söyleyenlerdenim. Yaptırıp söylemeyenler de var” dedi.

ad826x90

Yüzündeki deformasyon iddiası hakkında da konuşan Seda Sayan, “Ben kendimden eminim. Bunlara inanmayın, yüzümde bir deformasyon yok. Çok iyi bir yüzüm olduğuna inanıyorum” açıklamasını yaptı. Yüzünde ip olduğunu, yıllar önce lifting yaptırdığını da söyleyen şarkıcı, “Yüzümde altın oranı yakaladım” ifadelerini kullandı.

“TAM EVLENİLECEK ZAMAN”

Yeni şarkısı “Gel Günaha Girelim” üzerine Ömür Sabuncuoğlu’nun sorduğu “Günaha girecek kimse var mı hayatınızda?” sorusu üzerine bir itirafta bulunan Seda Sayan, “Aslında tam evlenilecek zaman” dedi.

Seda Sayan, “Çocuğumun babası hariç geri kalan evliliklerimi saymıyorum. Evlenecek zaman tam bu zamanmış. Daha dinginleştim, şimdi yanımda biri olsun isterdim. Benimle yedinci kez evlenmek için çabalayanlar var ama bende bir çaba yok” şeklinde konuştu.

ALTI KEZ BOŞANDI

Seda Sayan, magazin dünyasında en çok nikah masasına oturan isimlerin başında geliyor. Sayan, ilk evliliğini 1987’de futbolcu Rıdvan Kılıç ile yapmıştı. İkili aynı yıl içerisinde boşandı.

“DEF ETMEYİ ÖĞRENDİM”

Ömür Sabuncuoğlu’nun “Sanat dünyasındaki dostluklar gerçek mi?” sorusu üzerine birçok sanatçının dostu olduğunu söyleyen Seda Sayan, en iyi arkadaşlarından birinin de Hadise olduğunu dile getirdi. Kimseye kin gütmemeyi öğrendiğini belirten Sayan, “Kin gütmek kendinize yapılan bir ağırlık. Kin güdeceğinize def edin gitsin. Bütün arkadaşlarıma def etmeyi öğretiyorum” dedi.

Ünlü sanatçı ardından başka bir futbolcu olan Sinan Engin ile evlendi. 1990’da nikah masasına oturan beş yıl sonra boşandı. İkilinin Oğulcan adında bir çocukları dünyaya geldi.

Sayan, 1998’de ise Soner Yapacak ile dünya evine girdi. Sayan’ın bu evliliği de bir yıl sonra bitti.

ad826x90

Sayan, ardından kısa evliliklerine bir yenisini daha ekledi. Ünlü şarkıcı, Tuncay Kıratlı ile dünya evine girdi fakat bu ilişki de bir yıl sonra noktalandı.

Seda Sayan, bu evlilikten üç yıl sonra Gökhan Şükür ile evlendi. Çiftin beraberliği bir yıl sonra sona erdi.

ad826x90

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.