DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2049655-1,61%
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:55

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Son dakika – Fenerbahçe’de forvet için 2 aday! Kulübünden ayrılıyor
  • MAGAZİN BORSASI
  • SPOR
  • Son dakika – Fenerbahçe’de forvet için 2 aday! Kulübünden ayrılıyor

Son dakika – Fenerbahçe’de forvet için 2 aday! Kulübünden ayrılıyor

ABONE OL
Ağustos 27, 2021 21:00
Son dakika – Fenerbahçe’de forvet için 2 aday! Kulübünden ayrılıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
ad826x90
ad826x90

Süper Lig’e galibiyetlerle başlayan ve UEFA Avrupa Ligi’nde gruplara kalan Fenerbahçe’de moraller yerinde. Sarı-lacivertlilerin bir numaralı gündem maddesi golcü transferi. Forvet için 2 aday belirleyen Kanarya’da son dakika gelişmeleri yaşanıyor.

ALİ KOÇ: ŞANSIMIZ ÇOK YÜKSEK

UEFA Avrupa Ligi D Grubu’nda Olympiakos, Eintracht Frankurt ve Antwerp ile eşleşen Fenerbahçe’de başkan Ali Koç, kura çekiminin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Grupta şanslarını değerlendiren Ali Koç, iyi bir kura çektiklerini vurgulayarak, “Gruptaki şansımızı çok yüksek görüyorum. Çektiğimiz kuradan Memnunum. Ülke olarak acil puanlara ihtiyacımız var” dedi.

OĞUZ KAĞAN AYRILDI

ad826x90

Fenerbahçeli futbolcu Oğuz Kağan Güçtekin, Belçika takımlarından KVC Westerlo’ya transfer oldu. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, 22 yaşındaki futbolcunun bonservisiyle Belçika ekibine transfer olduğu belirtilerek, “Kendisine bugüne kadarki hizmetleri için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.” denildi.

TİTİZ ÇALIŞMA

Fenerbahçe , golcüde hata yapmamak için titizlikle çalışıyor. Birçok aday belirleyen Sarı-Lacivertliler, bu oyuncularla ilgili detaylı araştırmalar yapıyor.

LAZIO’NUN PLANLARINDA YOK

Bu isimlerden biri Felipe Caicedo. Enner Valencia’nın Ekvador Milli Takımı’ndan arkadaşı olan golcü oyuncu, Lazio’nun bu sezonki kadro planlamasında yer almıyor.

GENOA’YI GERİ ÇEVİRDİ

32 yaşındaki forvet için hamle yapan ilk takım Genoa oldu, Caicedo’yu senelik 2.2 milyon Euro maaş önerdi. Ancak yıldız futbolcu bunu geri çevirdi.

MURIQI VE VALENCIA FAKTÖRÜ

İtalyan basınında yer alan haberlere göre Fenerbahçe, oyuncuyla temasa geçerek şartlarını sordu. Ayrıca yönetimin, tecrübeli golcüyle ilgili olarak hem Valencia’dan hem de Lazio’daki takım arkadaşı Muriqi’den olumlu referanslar aldığı öğrenildi.

DİĞER ADAY BALDE

ad826x90

Sarı-Lacivertliler’in radarındaki bir diğer isim ise Keita Balde. Senegalli yıldız için en büyük rakip Valencia’ydı.

ANDRE TRANSFERİ SONRASI PEŞİNİ BIRAKTI

Ancak İspanyol ekibi, forvet transferindeki ilk hedefi olan Marcos Andre’yi Valladolid’den 8 milyon Euro’ya transfer etmeyi başardı. Yarasalar, Balde’nin peşini bıraktı.

HER AN BİTİREBİLİR

Premier Lig ekibi Watford’un da 26 yaşındaki oyuncuya ilgisi var. Ancak Fenerbahçe kadar ciddi değil ve henüz girişimde bulunmadı. Sarı-Lacivertliler, elini çabuk tutup, başka talipler çıkmadan bu transferi bitirebilir

İLK 100 TL’LİK KUPONA 100 TL HEDİYE

ad826x90

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.