DOLAR 32,5180 -0.08%
EURO 34,9722 0.38%
ALTIN 2.436,830,57
BITCOIN 2074810-4,01%
İstanbul
20°

PARÇALI BULUTLU

16:55

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Profesyonel Yaşam Koçu Sema Cava Çamcı Kimdir?

Profesyonel Yaşam Koçu Sema Cava Çamcı Kimdir?

ABONE OL
Temmuz 27, 2022 10:23
Profesyonel Yaşam Koçu Sema Cava Çamcı Kimdir?
0

BEĞENDİM

ABONE OL
ad826x90
ad826x90

 

Muhtaç Olduğumuz 3 Şey; Öz Değer, Öz Sevgi Ve Öz Saygıdır.

 

Sema Cava Çamcı; Profesyonel Yaşam, Aile, Kariyer Koçu, Etf, Nlp, Reiki, Bioenerji, Access Bars, Rene Mey, Evrensel Enerji Uygulayıcısı ve Spritüel Yaşam Koçu.

 

ad826x90

 

Yol boyunca pek çok eğitim aldıktan alıp yolu tasavvuf ve nefs terbiyesinden geçtikten sonra tekamülün kaçınılmaz olduğuna vakıf olmuş, bunun için önce terzinin kendi söküğünü dikmesi gerektiğine inandığından, kendini temizleme ve arındırma, duyularını geliştirme, kalp gözünü açmak ve duyusal keskinliğini arttırmak için her daim farkındalıklı yaşamaya çalışan bir bireydir.

 

 

Yaşamla ilgili devamlı tekrarlanan döngülerde hayatımıza bakış açımızı değiştirerek, alışkanlıklarımızı değiştirerek, sinyalleri takip edip farkındalığımızı arttıracak yöntemleri birlikte buluyoruz. Sadece bu hayatla ilgili değil ruhunuzun tüm boyut enerjileri, atalardan gelen, doğuştan gelen, aileden gelen tüm durumları birlikte gözden geçiriyoruz. Bütünün, birliğin, evrenin ve hepimizin hayrına şifalanıyoruz. Hem bu dünya için hem öte dünya için; hayatımızın rotasını bolluk, bereket, huzur, mutluluk, denge ve başarıya çeviriyoruz.

 

 

Bana seansa gelince:

Birlikte spritüel yaşamları tekrar gözden geçirelim. Beden, zihin, ruh üçlüsünü olması gereken fabrika ayarlarına getirelim.

ad826x90

Soruyorum! Kaç kişi uyandı ve bilinçli bir gelecek yarattı?

Sorgulamaları ne kadar güçlü yaparsak kendimizi o kadar iyi tanırız. Bazı şeyleri yönetebilmek için önce tanımamız gerekir. Duygu, düşünce ve davranış modellemeleri üzerinde çalışıp kendimizi yöneteceğiz.

Herkes kötü diye tanımlayacağı kötü deneyimler yaşayabilir. Muhtaç olduğumuz 3 şey öz değer, öz sevgi ve öz saygıdır. Çalışmalarımızla, kalp zekası ve imza hücre bilgisi ile vücudumuzdaki 50 trilyon hücrenin kontrolünü nasıl sağlayacağız göreceğiz.

 

 

Dönüşüm sürecinde duygusal dengelenme, enerji güçlendirme, beden-zihin-ruh üçlüsünün bir arada denge sağlanmasına katkıda bulunacağız. Paraya, bolluğa, berekete, aşka, ilişkilere, çocuğunuza, ailenize, yaşama dair bakış açınız nasıl?

Her şikayet evrene verilen bir tekrarlama emridir? Neleri tekrar tekrar yaratıyorsunuz? Sorularla çalışarak yeni bakış  alanları nasıl yarabiliriz. Birlikte kolaylığın, neşenin, huzurun, sağlığın, paranın, şifanın aktivasyonunu nasıl yaparız?

Tüm bu sorular ve seanslarıma katılmak için iletişim bilgileri:

Mail: semacamci@gmail.com

Gsm: 0538 848 86 39

Instagram: semacmc

Linkedin: semacamci

 

ad826x90

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.