DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20710280,81%
İstanbul
14°

HAFİF YAĞMUR

20:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Galatasaray Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı’nın forma sırt sponsoru Tunç Holding oldu
  • MAGAZİN BORSASI
  • SPOR
  • Galatasaray Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı’nın forma sırt sponsoru Tunç Holding oldu

Galatasaray Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı’nın forma sırt sponsoru Tunç Holding oldu

ABONE OL
Kasım 8, 2022 14:48
Galatasaray Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı’nın forma sırt sponsoru Tunç Holding oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
ad826x90
ad826x90

Galatasaray Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı ile Tunç Holding arasında, sponsorluk anlaşması imzalandı.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu’nda, Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Emir Aral ve Tunç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dinçer Azaphan ile Galatasaray Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı oyuncularının katıldığı imza töreni gerçekleştirildi.

Emir Aral, yaptığı konuşmada, başarıya giden yolda sponsorlukların önemli olduğunu belirterek, “Kadın futbolu hızlı gelişmekte olan bir branş. Galatasaray Kulübü olarak kadın takımlarımıza, kadın sporcularımıza çok önem veriyoruz. Kadınların sosyal hayatta daha fazla katılımcı olmaları ilkesiyle Türkiye’nin öncü spor kulübü olarak tüm imkanlarımızı sonuna kadar kullanmaya çalışıyoruz.” dedi.

Kadın futbol takımının geçen sene kurulduğunu, yeni yönetimle birlikte bir kadro yapılanmasına gittiklerini ve yerli oyunculardan kurulu bir kadrolarının olduğunu aktaran Aral, “Haftaya A Milli Takım kampına 7 oyuncu gönderiyoruz. Lige çok iyi başladık. Üç maçta üç galibiyetle ilerliyoruz. Hatta bunlardan biri Fenerbahçe galibiyeti. Bu sene tarihteki ilk profesyonel müsabakada deplasmanda galip geldik.” şeklinde konuştu.

ad826x90

Başarıların kendiliğinden oluşmadığını ve sponsorluk desteklerinin çok kıymetli olduğunu vurgulayan Emir Aral, “Taşın altına elini koyan Tunç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dinçer Azaphan’a şahsım ve kulübümüz adına teşekkürlerimizi iletiyor, şükranlarımızı sunuyoruz. Bu birlikteliğin her iki taraf için de hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

“Kulübüm ne zaman ihtiyaç duyarsa yanlarında olduğum için buradayım”

Dinçer Azaphan ise yolun sonunun şampiyonluk kupasıyla taçlanmasını temenni ettiğini kaydederek, şunları söyledi:

“Kadın futbolu kurulduğu ilk gün Tunç Holding olarak sponsor olduk. Bugün de yine sırt sponsorluğunda varız. Galatasaray Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı’na ve Petrol Ofisi CEO’suna bu katkıda bulundukları için ve bizi formalarına layık gördükleri için teşekkür ediyorum. Kadın futbol takımımıza sabahın erken saatlerinde geldikleri için teşekkür ederim. İki hafta önce ezeli rakibimizi yenip, soyunma odasında sevinmeleri bizi duygulandırdı. Biz Galatasaray olarak her zaman seviyemizi, haddimizi biliriz. Oradan da üç puanı alıp geldik. İnşallah bizim de çorbada tuzumuz olur.”

Konuşmaların ardından sponsorluk anlaşması imzalandı.

ad826x90

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.