DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2052996-1,71%
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:55

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Sonbaharın güzelliklerinin tadını Aladağ Yaylası’nda ata binerek çıkardılar
  • MAGAZİN BORSASI
  • SPOR
  • Sonbaharın güzelliklerinin tadını Aladağ Yaylası’nda ata binerek çıkardılar

Sonbaharın güzelliklerinin tadını Aladağ Yaylası’nda ata binerek çıkardılar

ABONE OL
Kasım 11, 2022 06:36
Sonbaharın güzelliklerinin tadını Aladağ Yaylası’nda ata binerek çıkardılar
0

BEĞENDİM

ABONE OL
ad826x90
ad826x90

Binicilik ve Kültür Derneğinin 60 üyesi, Bolu Aladağ Yaylası’nda ata binerek doğal güzellikleri keşfetme imkanı buldu.

Profesyonel binicilik sporuyla ilgilenen farklı meslek gruplarındaki 60 kişi, sonbaharda bir başka güzelliğe bürünen Aladağ Yaylası’nda atlı gezinti yaptı.

Yaklaşık 35-40 kilometre at süren doğaseverler, bölgedeki doğal güzelliğini tadını doyasıya çıkardı.

Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrullah Güler, AA muhabirine, muhteşem görsele sahip Aladağlar bölgesinde 60 atla, binicilerle paha biçilmez bir organizasyon gerçekleştirildiğini söyledi.

ad826x90

Desteklerinden dolayı Vali Erkan Kılıç’a teşekkür eden Güler, “Valiliğimizin destekleriyle ilimizde spor turizmi daha da gelişecek. Nitekim faaliyet talepleri artarak gelmeye başladı.” dedi.

Binicilik ve Kültür Derneği üyesi 60 atlı, Bolu’nun doğal güzellikleri ile ünlü Aladağ Yaylasında at koşturdu.

Tüm meslek guruplarından 7’den 70’e doğayı seven, bireye saygı duyan, profesyonel olarak binicilik sporu ile ilgilenenlerin bir araya gelerek oluşturduğu Binicilik ve Kültür Derneği üyesi 60 kişi, römorklarla getirdikleri atlarıyla birlikte sonbaharda bir başka güzelliğe bürünen Aladağ Yaylasına geldi.

Ülkenin farklı yerlerinde tarihi ve coğrafi öneme sahip binicilik sporuna uygun bölgelerde atlarla yaklaşık 35 – 40 kilometre at sürdüler.

Yapılan bu seyahatlerin başta sosyal medya olmak üzere, bir çok mecrada dikkat çektiğini, biniciliğin ve alternatif turizmin yaygınlaşmasına fayda sağlamak olduğu belirtildi.

Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrullah Güler, AA muhabirine, muhteşem görsele sahip Bolu Aladağlar bölgesinde 60 atla, binicilerin paha biçilmez bir organizasyon gerçekleştirildiğini söyledi.

Desteklerinden dolayı Bolu Valisi Erkan Kılıç’a teşekkür eden Güler, “Valiliğimizin destekleri ile ilimizde spor turizmi daha da gelişecek. ve nitekim faaliyet talepleri artarak gelemeye başladı.” diye konuştu.

ad826x90

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.