DOLAR 32,2686 0.08%
EURO 34,7186 -0.19%
ALTIN 2.401,07-0,33
BITCOIN 2037087-0,09%
İstanbul
20°

AÇIK

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

Takım arkadaşına elini uzatan Cristiano Ronaldo beklemediği bir tepki aldı
  • MAGAZİN BORSASI
  • SPOR
  • Takım arkadaşına elini uzatan Cristiano Ronaldo beklemediği bir tepki aldı

Takım arkadaşına elini uzatan Cristiano Ronaldo beklemediği bir tepki aldı

ABONE OL
Kasım 26, 2022 18:48
Takım arkadaşına elini uzatan Cristiano Ronaldo beklemediği bir tepki aldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
ad826x90
ad826x90

Manchester United’ı hedef alan açıklamaları sonrası Cristiano Ronaldo, Portekiz Milli Takım kampında yaşadığı olayla gündeme geldi.

FERNANDES, RONALDO’NUN ELİNİ ZORLA SIKTI

İngiliz devinden takım arkadaşı Bruno Fernandes ile milli takım kampında bir araya gelen Cristiano Ronaldo, kendisine gösterilen soğuk tavırla neye uğradığını şaşırdı. Elini isteksiz bir şekilde sıkan Fernandes’in bu hareketine oldukça şaşıran Ronaldo’nun o anları sosyal medyada da çok konuşuldu.

“BANA SAYGI GÖSTERMEYEN BİRİNE SAYGI DUYMAM”

ad826x90

Cristiano Ronaldo, Manchester United’ı hedef alan açıklamalarında “Manchester United bana ihanet etti. Eric ten Hag’a saygı duymuyorum çünkü o bana saygı duymuyor. Bana saygı göstermeyen birine ben de saygı duymam! Çok fazla üzerime geldiler, beni sürekli ayrılmam için zorladılar. Kötü gidişatın sorumlusu benmişim gibi gösterildim. Sadece teknik direktör değil kulübün çevresindeki bazı kişilerce bu yapıldı. İhanete uğramış gibi hissettim.

“BANA İNANMADILAR”

Manchester United yöneticileri yeni doğan kızımın hastalığına yüzde 100 inanmadı. Bu utanç verici çünkü benim sözüme güvenmediler. Sezon öncesi hazırlık kampına da bu yüzden katılmamıştım, ailemin yanında olmam gerekiyordu.” ifadelerini kullanmıştı.

ad826x90

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.