DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20673270,92%
İstanbul
16°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kısmetse Olur’da ortalık karıştı! Oğulcan, Zeyd’e saldırdı: Sevgilini ödünç aldım
  • MAGAZİN BORSASI
  • MAGAZİN
  • Kısmetse Olur’da ortalık karıştı! Oğulcan, Zeyd’e saldırdı: Sevgilini ödünç aldım

Kısmetse Olur’da ortalık karıştı! Oğulcan, Zeyd’e saldırdı: Sevgilini ödünç aldım

ABONE OL
Ocak 3, 2023 21:24
Kısmetse Olur’da ortalık karıştı! Oğulcan, Zeyd’e saldırdı: Sevgilini ödünç aldım
0

BEĞENDİM

ABONE OL
ad826x90
ad826x90

5 yıllık aranın ardından YouTube kanalında yayınlanmaya başlayan Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışmasında tansiyon yükseldi. Cansel ile aşk yaşayan Oğulcan ile Zeyd arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

CANSEL’İ KUCAĞINA ALIP HAVUZA ATLADI

Önceki gün yayınlanan bölümünde yapılan partide eğlenen Zeyd, Cansel’i kucağına alarak havuza atlamıştı. Dün yayınlanan bölümünde Zeyd’in hareketine tepki gösteren Oğulcan, “Bazı karaktersiz herifler sevgilimi ödünç alabileceğini düşünüyor” dedi.

“SEVGİLİNİ ÖDÜNÇ ÇALDIM”

ad826x90

Bunun üzerine konuşan Zeyd ise “Karaktersiz derken… Cansel için buradan seninle kavga etmeyeceğim. Sen korkuyorsun Tepkini havuzun başında gösterecektin. Ben erkek erkeğe havuza atlamak istemiyorum. Sevgilini ödünç çaldım kardeşim. Sevgilini çaldım, bu kadar basit” dedi.

Oğulcan

“SEVGİLİME BUNU YAPAMAZSIN”

Zeyd’in sözlerine sinirlenen Oğulcan, “Şu elimin yarısı yeter sana. Böyle bir program olmasa sen olmazsın. Benim sevgilim dediğim kadına bunu yapamazsın. Senin gibi bir insan burada ne işi var anlamıyorum. Sen böyle şeyler yapan bir gerizekalısın” diyerek tepki gösterdi.

Zeyd

BİRBİRİNE GİRDİLER

İkili arasındaki tartışmada tansiyon yükselince Zeyd ve Oğulcan birbirinin üzerine yürüdü. Yasak olmasına rağmen birbirine temas eden ikilinin arasına diğer yarışmacılar girdi. Oğulcan evin bahçesine çıkartılırken kapıda yapım ekibinden görevliler geldi.

Eve bir koruma eşliğinde gelen Öykü Serter ise yarışmacılar kuralları hatırlatarak uyarı cezası aldıklarını söyledi.

ad826x90

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.