DOLAR 32,5145 -0.08%
EURO 34,9854 0.36%
ALTIN 2.434,970,50
BITCOIN 2074347-4,02%
İstanbul
20°

PARÇALI BULUTLU

16:55

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

VALERON YÖNETİM KURULU BAŞKANI DR. ALPER YALÇIN KİMDİR?

VALERON YÖNETİM KURULU BAŞKANI DR. ALPER YALÇIN KİMDİR?

ABONE OL
Ocak 30, 2023 10:14
VALERON YÖNETİM KURULU BAŞKANI DR. ALPER YALÇIN KİMDİR?
0

BEĞENDİM

ABONE OL
ad826x90
ad826x90

 

Dr. Alp Gayrimenkul Ltd. Şti. Ve Valeron İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı

 

1998 yılında başlayan kişisel arsa yatırımlarının ilerleyen dönemde getirisi çok yüksek olunca önce yakınlarının dikkatini çeker. Yakın çevrenin yatırımlarını da yönetmeye başlar ve aldığı övgülerin yanında gittikçe artan talepler kendisini profesyonelliğe iter.  2010 yılı sonrasında Dr. Alp Gayrimenkul’un temelleri atılır. Bir söyleşimizde bize de ‘’şapkadan kuş çıkarmaya gerek yok’’ arsa alırken dağ başlarına gitmeyin etrafınıza baktığınızda yapılaşma görsün, çevresi gelişmeye müsait yerler olsun bir de elit ve zengin semtlerin her zaman getirisi daha yüksek olur demişti.

 

ad826x90

 

Tıp eğitimi almasına rağmen mesleğini bırakıp hayallerinin peşinden gitme kararı alır ve Dr. Alp Gayrimenkul Yatırım Şirketini kurar. O yıllarda internet ortamındaki boşluğu görmüş, gayrimenkul yatırımı adına doğru bilgiye ulaşmanın ne denli zor olduğunu keşfetmiş kurumun web sitesinde yatırımla ilgili blog yazılar ve makaleler yazmaya başlamıştır. Enerjik ve cana yakın yapısını yazılarına yansıtır. Yazılardaki samimi yatırım tavsiyelerinin yanında web sitesindeki soru cevap bölümünde takipçilerine birebir cevaplar vermeye başlar. Gelen binlerce soruya mantıklı cevaplarla yatırımcıları doğru yatırıma yönlendirme adına, öngörülerinin gerçekleştiğini gören takipçiler artık yatırımcıları olmuştur.

 

 

Dr Alp’in patlama noktası bir gece aklına gelen bir yatırımcı grubu kurma fikridir ki web sitesinde oluşturduğu güven temeli ile bu yatırım grubu sayesinde binlerce insana ulaşacak bir platformda daha sonra yapılacak olan projelerin zemini hazırlanır. Bu grubun gücüyle onlarca başarılı ve çok kazançlı projeler başlamıştır. İlk olarak Ankara Çakırlar Projesi ile başlar bu serüven. Sonrasında Ankara’da birkaç proje daha. Peşinden Bodrumda beş proje, İstanbul’da, Akbük’de ve Amasra’da projeler yapılır. Şu anda 16. Projeyi Ankara Çayyolu’nda tamamladı bu büyük ekip. Ekip demişken geçmişteki güzel dostluklarını unutmamış, birçok dostlarını da şirketlerinde birleştirip birlikte çalışmaya başlayarak bugünkü başarısını kurumsal bir yapıya büründürüp uzun yıllardır sürdürdüğü dostluklarından, yakın dostlarını şirketlerinde kilit noktalara yerleştirerek birlikte çok güzel başarılara imza atan büyük bir ekip oluşturmuştur. 50 kişilik güçlü kadrosuyla Türkiye ve dünyanın pek çok bölgesinden 6000 yatırımcının yatırımlarına yön vermektedir. Telegram üzerindeki bu 6000 kişilik Yatırımcı Grubu gittikçe büyümektedir. Kârlılığı gören her yatırımcının çevresinden mutlaka yenileri gelmektedir.

 

 

ad826x90

Projelerdeki kazanca bir örnek verelim; 2021 yılının Ağustos ayında Bodrum’da Valeron Adabükü projesi gruba sunulur ve 565 bin TL’ye bir villa için topraktan satış yapılır. Neva Prestij inşaat firmasıyla inşaat sözleşmesi imzalanır. Tatil bölgelerindeki yaz sezonu inşaat yasağı bitince 2022 yılının Ekim ayında temel atılır ve  yatırımcıların 565 bin₺ ye aldıkları hisseler, 10Milyon₺ üzerinde lansmana çıkılır. Şu an projede inşaat çok hızlı bir şekilde ilerlemektedir. Bir yıl gibi kısa sürede çok yüksek kazanç sağlanmıştır. Kısa süre içinde 40-50 kat kazandırdığı projeleri de olmuştur. Grubun gücünü arkasına alarak doğru yerlere yapılan yatırımlarda sürekli olarak yatırımcıların ne kazanacağı hesaplanır.

 

 

2021 yılında da VALERON İNŞAAT A.Ş kurulur. Ankara Esenboğa projesinin inşaatı Valeron inşaat ile başlar. Peşinden Esenboğa 2 projesinin ruhsatı Valeron İnşaat tarafından alınır ve Esenboğa 2 ve Akbük projelerinin de Valeron inşaat tarafından çok kısa süre içerisinde temelleri atılmak üzeredir. Şirketlerin son iki yıldaki büyüme hızı piyasa da çok dikkat çekmektedir. Projelerdeki toplam konut sayısı 3000’in üzerine çıkmıştır. Yurt içi ve yurt dışından birçok franchsing istekleri gelir fakat ülkedeki yasal boşluklar ve uygulamada bozukluklar olduğu için yanlış bir hareket sonucu markayı zarara uğratmamak adına yurt içinde franchise düşünülmemektedir.

 

 

Araştırmalarının sonucunda Amerika Miami’de karlı yatırımların olduğunu görür ve güvenilirliği koruma,  ilk yatırımı test etmek için kişisel olarak yatırım yapma kararı alır. 11 Ocak’ta Miami uçak bileti hazırdır ve belki de ilk franchsing buraya verilecektir, peşinden de Avrupa’da birkaç ülkeye. Kendisinin bir sözü ile bitiriyoruz. “Akıllı adam dürüst olur.”

 

ad826x90

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.