DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2043987-1,00%
İstanbul
15°

PARÇALI BULUTLU

20:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

KURUCU & MODACI ŞEYDA ERTEM KİMDİR?

KURUCU & MODACI ŞEYDA ERTEM KİMDİR?

ABONE OL
Temmuz 7, 2022 14:36
KURUCU & MODACI ŞEYDA ERTEM KİMDİR?
0

BEĞENDİM

ABONE OL
ad826x90
ad826x90

 

“Moda Her Kadın İçin Hayat Yolculuğunun İçinde Olan Bir Serüven.”

 

 

Ben Şeyda Ertem, 1977 İstanbul doğumluyum. İstanbul’da olan Semiha Şakir Lise’sinden mezun olduktan sonra o zaman ki ilgi alanım olan iletişim dalında eğitim almak üzere Amerika Birleşik Devletinin California eyaletine doğru yola çıktım. San Francisco’da başlayan üniversite hayatım Miami’de sonlandı. Barry Üniversitesi’nin Güzel Sanatlar Fakültesinden İletişim Reklamcılık ve Halkla İlişkiler dallarından mezun oldum. Ülkeme döndükten sonra kariyer hayatıma farklı basın kuruluşlarında televizyonculuk ve editörlük alanlarında görev aldıktan sonra aile şirketi olan Başkent Ofset’te yöneticilik görevini üstlendim. Hala ortağı ve yöneticisi olduğum firmamızda Türkiye’nin birçok farklı alanından şirketlere, üreticilere, sanayicilere, eğitim, sağlık kurumlarına, holdinglere, bankalara ve siyasi partilere matbaa, reklam ve halkla ilişkiler alanında hizmet veriyorum. Bugüne kadar sayısını hatırlamadığım kadar çok firmanın kampanyalarını yürütme fırsatına sahip olup birçok ödüle laik görülerek çok başarılı işlere ben ve ekibim beraber imzamızı attık.

 

ad826x90

 

Modaya olan tutkum aslında belki de birçok kadın gibi çocukluk yıllarında başladı. 2005 yılında ülkemizdeki birçok kadın giyim alanında faaliyet gösteren tekstil firmaları ile çalışmaya başladım. Firmalara matbaa ve reklam hizmeti vermeye başladığım yıllarda oluşan dostluklar doğrultusunda, kendi alanım dışında katalog çekimlerinde stil danışmanlığı vermeye başladım. Bu danışmanlık ile başlayan moda serüveni beni ismini paylaşamayacağım birçok hanıma dolap danışmanlığı hizmeti verme yolunu da açtı. Zaman ile perde arkasındaki becerilerim içimdeki tutkuyu harlayarak perde önüne çıkarttı. Pandemi gibi hepimizin hem maddi hem de manevi olarak zor geçirdiği bir dönemde kendi adımla kurmaya karar verdiğim Şeyda Ertem markası için hazırlık çalışmalarını başlattım. 2022 yılının şubat ayında da markamı sizlere lanse ettim.

 

 

Moda aslında her kadın için hayat yolculuğunun içinde olan bir serüven. Bende bir kadın olarak hem kendimi hem modaya ait her şeyi aldığım eğitimler hem de kişisel tecrübelerimden öğrendim ve hala her gün yeni bir şeyler öğreniyorum. Geçmişte modaya ve giyinmeye dair birçok hata yapmış bir kadın olarak doğru yolu bulmak benim içinde o kadar kolay olmadı. Bugüne kadar yaptığım birçok gözlem doğrultusunda hem Türkiye’de hem de dünya da birçok bayan arkadaşımın hala modaya dair birçok hata yaptığını görüyorum. Dolayısıyla bu yolda hala zorluk çektiklerinin farkındayım. Çünkü aslında görünenin aksine doğru giyinebilmek o kadar da kolay bir meziyet değil.

 

 

ad826x90

Ben ve ortağım Serdar Ertem markamızı kurarken sadece kadın giyim üzerine üretim yaparak satış yapmak değil bugüne kadar olan bütün deneyimlerimizi siz bayanlar ve tabi ki beyler ile de paylaşarak fayda sağlamak. Şeyda Ertem markası hangi kadınlara hitap ediyor diye bir soru sorarsak bunun cevabı şık, elegan, feminen ve fonksiyonel bir gardıroba sahip olmak isteyen her kadına hitap eder. Unutmayalım ki her gün bir şeyler giyiniyoruz yani giyinmek ve moda hayatımızın fazlası ile içinde. Tasarlayıp ürettiğim koleksiyonlarımın dışında her gün sosyal medya hesaplarımdan hanımların faydalanabileceği bilgiler paylaşıyorum. İlerleyen günlerde daha fazla bilgi içeriği olacak videolar ile sizlerle buluşacağız. Şeyda Ertem olarak hedeflerimden biri kadınlara daha doğru giyinmek adına çok daha fazla içerik hazırlamak ve birçok kadının daha doğru bir gardıroba sahip olmasını sağlamak. Bir diğer hedefim ise hazırladığımız koleksiyonlar ile birçok kadının daha kaliteli farklı fiyat aralıkları olan ürünler ile daha sürdürülebilir bir dolaba sahip olması. Bu yolculukta bana eşlik eden herkese minnettarım.

 

Web Sitesi: https://www.seydaertem.com/

 

 

Şeyda Ertem’in bazı tasarımları…

 

 

 

 

 

 

 

ad826x90

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.