DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2033424-2,97%
İstanbul
17°

AZ BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

STANPOLİS SİGORTACILIĞIN HİZMETLERİ NELERDİR?

STANPOLİS SİGORTACILIĞIN HİZMETLERİ NELERDİR?

ABONE OL
Aralık 16, 2022 10:19
STANPOLİS SİGORTACILIĞIN HİZMETLERİ NELERDİR?
0

BEĞENDİM

ABONE OL
ad826x90
ad826x90

 

“BANKACILIKTAN SİGORTACILIĞA UZANAN YOL”

 

1991 yılında başlamış olduğum bankacılık hayatına 20 yıl tüm branşlarda çalışarak daha sonrasında mesleğimi sigortacılık alanında devam etmiş bulunmaktayım. Meslekte öncelikle müşteri risk analiz belirleme, müşteri talebi doğrultusunda uygun poliçe sunabilme her zaman önceliğimiz olmuştur. Tüm müşterilerimize yalnızca poliçe satışında değil  hasar anında da yaşanan tüm sorunlarda 7/24 olabildiğince yanlarında olmuşuzdur. Bu nedenle çalışmış olduğumuz müşterilerimiz sigortalı olmaktan ziyade uzun yıllardır bizimle yola devam ettiği için artık acentemizin ve hatta ailemizin birer üyesi olmuştur. Kendilerine karşılıklı güvene dayalı olarak her yıl bizi tercih etmiş olduklarından dolayı teşekkürlerimizi bir borç biliriz.

 

ad826x90

İstemeden de yapmış olduğumuz hatalarımızı hoşgörüyle karşıladıklarından dolayı ve yapılan hataları bizlere düzeltme şansı vermiş olduklarından dolayı 2019 yılında Stanpolis Sigorta’ yı kurarak bu acentenin temellerini bugünlere böylelikle birlikte getirmiş olduk. Umarım daha uzun yıllar yine bu yolda birlikte çalışmak dileğiyle.

 

Yenilikçi hizmet anlayışımız ile sigorta sektöründeki tüm gelişmeleri dijital ortamda yakından takip ederek, firma ve şahısların ihtiyaçlarını öğrenip, inovatif çözümler sunarak hızlı, eksiksiz, çağdaş, ulaşılabilir, satış öncesi ve satış sonrası hizmette güvenilir, istikrarlı, müşterilerimizin ihtiyacına uygun memnuniyetini ön planda tutmaktayız.

 

Sektörde tek bir ürün yerine her kesime hitap eden ürün çeşitliliği ile yolumuza devam ederek, hem web sitemiz üzerinden hemde 7/24 telefon hizmeti sunarak müşterilerimize kurumsal ve bireysel anlamda hizmet vermekteyiz.

 

ad826x90

Ülkemizde sigorta bilinci henüz geçmiş yıllara nazaran daha iyi bir konuma gelmeye devam etmektedir. Bizde müşteri taleplerine göre ürün geliştirme konusunda sürekli kendimizi yenilemekteyiz.

Yapmış olduğumuz üretimlerin başında birikimli hayat sigortaları, finansal sigortalar, yangın poliçeleri, ticari poliçeler, değerli emtea poliçeleri, sağlık poliçeleri, kaza branşı poliçeleri, mesleki sorumluluk ve diğer sorumluluk poliçeleri başta yer almaktadır. Bunlardan birkaç örnek vermek gerekirse;

Birikimli hayat poliçeleri:

Hayatı güvenle yaşarken, sigorta süreniz dolduğunda risk gerçekleşmemişse ödediğiniz primlerin tamamını USD olarak geri alırsınız. Böylece geri aldığınız prim ile kendiniz ve sevdiklerinizin geleceğini güvence altına alabilirsiniz. Örneğin çocuğunuzun eğitimine yatırım ve katkı sağlamak amacıyla kullanabilirsiniz. Sigorta süreniz boyunca riskin gerçekleşmesi durumunda ise ödenecek tazminat, ailenize destek sağlamış olur.

 

Bir diğer örneğimiz ise sağlık sigortaları ve tamamlayıcı sağlık sigortası

Avantajları:

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası, SGK (Sosyal Güvenlik Kurumu) ile anlaşmalı özel hastane ve sağlık kurumlarında faydalanılan sağlık hizmetlerinden dolayı oluşabilecek fark ücretlerinin ödenmesini kapsar. Alınan hizmetler SGK tarafından kapsam dahilinde olsa dahi kısmen karşılanıyor veya fark ücreti talep ediliyor olabilir. Bu durumda sigortalının yüksek standartlarda hizmet almayı talep etmesi ve bunu ekonomik olarak sürdürebilmesinde “Tamamlayıcı Sağlık Sigortası” devreye girer. Poliçe sahibi sigortalının, SGK ile anlaşmalı/sözleşmeli kurumlar arasından sigorta şirketi ile de anlaşması olan Anlaşmalı Sağlık Kuruluşları listesinde yer alan sağlık şirketleri ya da kuruluşlarından sağlık hizmeti alırken poliçe teminatı, limitleri, katılımları ve genel/özel şartlarına uygun olarak hizmet alması gerekmektedir. Bu poliçe ile SGK’lı T.C. vatandaşları ve SGK’ya kayıtlı yabancı uyruklu kişiler sigortalanabilir.

 

Finansal sigortalar:

Özellikle bu üründe bankacılık deneyimine de sahip olduğumuz için müşterilerimizin taleplerine çok kısa sürede cevap verebilmekteyiz. Bu ürün kapsamında özellikle banka teminat mektubu yerine geçecek kefalet sigortası uygulaması hizmete sunmaktayız. Diğer tüm ürün çeşitliliğimiz hakkında Türkçe ve İngilizce olarak açıklamalı bir şekilde web sitemiz olan www.stanpolissigorta.com.tr  üzerinden bilgi alabilirsiniz.

 

Her zaman tüm soru ve önerileriniz için bir telefon kadar yakınınızda  olduğumuzu bilmenizi ister. Risksiz yarınlar için sigortasız kalmayın  diyerek bizleri tercih eden herkese bu yazımız vesilesi ile de mutlu seneler dileriz.

ad826x90

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.